Dodaj do ulubionych

Pytanie o prostownicę

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 22:18
Czy ktoś z Was ma prostownicę firmy "Adler"? Co o niej sądzicie?
Obserwuj wątek
    • Gość: prostaczka Re: Pytanie o prostownicę IP: *.cpe.marton.net.pl 03.07.07, 22:19
      ja mam vidal sasoon i jest super:) ale babyliss ma swietne jeszcze lepsze;)
      • Gość: pytająca Re: Pytanie o prostownicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 22:25
        A po ile była ta twoja i gdzie ją kupiłaś?
        • Gość: prostaczka Re: Pytanie o prostownicę IP: *.cpe.marton.net.pl 03.07.07, 22:27
          moja kupilam okazyjnie w media markt za 99zl
          • Gość: cavv Re: Pytanie o prostownicę IP: 80.51.140.* 04.07.07, 10:45
            ja kupiłam adler na grudziadzkiej za 50 zł! regulacja temp,płytki
            ceramiczne,polecam!
            • Gość: pytająca Re: Pytanie o prostownicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.07.07, 12:35
              Do caw:
              A mogłabyś wstawić jakieś zdjęcie kartonu od tej twojej prostownicy? Albo
              chociaż go opisać. Rozumiem, że kupiłaś ją tam w Familii, tak?
              Pozdrawiam!:)
    • Gość: pytająca Re: Pytanie o prostownicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 11:19
      proszę, daj znać.
      • Gość: n Re: Pytanie o prostownicę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.07.07, 22:59
        no
        • Gość: caw Re: Pytanie o prostownicę IP: 80.51.140.* 19.07.07, 20:46
          hej,niestety nie wystawię zdjęcia :-( ale idz do Familii zapytaj o prostownicę
          adler za 50 zł,naprawdę proponuję ,wiadomo za te pieniadze to nie dorówna tym
          ponad 100,ale ja jestem zadowolona,sprzedawczyni sama mi ją poleciła,gdyz tez
          korzysta z takiej.Prostownica jest czarna,cieniutka,ma regulację temperatury i
          porcelanowe płytki,no nic więcej nie moge napisac...polecam i już!
    • Gość: pipi Re: Pytanie o prostownicę IP: *.adsl.inetia.pl 19.07.07, 22:14
      a ja kupilam prostownice w sklepie gs w brzozowie za 30 zl, jest firmy clack i
      najlepiej prostuje wlosy łonowe.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka