Gość: mloda IP: *.zgora.dialog.net.pl 19.08.05, 00:31 od jakiegos czasu podejrzewam u siebie stan zapalny pochwy, wiem ze powinnam wybrac sie jak najszybciej do ginekologa, tylko jak on mnie zbada skoro jestem dziewicą? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: prosze doradzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 00:57 istnieje czasami możliwość badania ginekologicznego przez pochwę (zależy od rodzaju błony dziewiczej) ale najczęściej jest to badanie przez odbyt Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: prosze doradzcie 19.08.05, 08:23 www.pierwszawizyta.pl a w ogóle planujesz kiedykolwiek wizyte u lekarza, czy będziesz czekac aż przestaniesz być dziewicą? Odpowiedz Link Zgłoś
anii7 Re: prosze doradzcie 19.08.05, 09:29 Powinnać iść jak najszybciej do lekarza. Może zbadać Cię przez pochwę, nawet jeżeli jesteś dziewicą, zrobić usg, cytologię. Ja tak miałam i nie żałuję, ponieważ lepiej zapobiegać niż leczyć. Badanie nie jest bolesne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gigli Re: prosze doradzcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 13:47 a jakie sa objawy zapalenia pochwy oprocz swedzenia i uplawow? Odpowiedz Link Zgłoś