Gość: INA@ IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 10:30 CZY TO MOZLIWE ZEBY OKRES TRWAŁ TAK KRÓTKO. OSTATNIO MI SIE TAK ZDARZYŁO CO PRAWDA PRZEZ NASTĘPNE 2 DNI MIALAM JESZCZE PLAMIENIA ALE TO WSZYSTKO. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annalalik Re: OKRES 1-2 DNI!!!! 20.08.05, 10:37 Jest to możliwe - jeśli Cię to niepokoi to skonsultuj się z ginekologiem, powinien zlecić badania hormonów i USG. Pozdrawiam. Ania P.S. Na przyszłość nie pisz z capsem - duże litery oznaczają krzyk a my tu na siebie nie krzyczymy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: malinka Re: OKRES 1-2 DNI!!!! IP: 172.28.252.* 20.08.05, 11:04 to mozliwe - najlepszy dowód, ze tak mialas pytanie powinno brzmieć - czy to zdrowy objaw skonsultuj sie z lekarzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alalalala Re: OKRES 1-2 DNI!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 13:36 co to moze znaczyc??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moria Re: OKRES 1-2 DNI!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 21.08.05, 12:35 Pisza, ze przyczyna moze byc nieprawidlowe dzialanie jajnikow albo pozapalne zrosniecie macicy, wiadomo tez ze wegetarianki maja znacznie bardziej skape miesiaczki, czasami obiektywnych przyczyn brak - taka juz fizjologia danego organizmu. Moje pytanie jest takie - czy na forum sa osoby, ktore mialy okres o dlugosci 1- 2 dni, niewielkie krwawienie podczas i bez problemu zaszly w ciaze? Prosze o odpowiedz bo to dla mnie wazne. Odpowiedz Link Zgłoś