Gość: aga IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:21 Zaczelam brac te tabletki i jakos mi tak po nich 'dolowato' i brak ochoty do tzw. wspolzycia... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cilestowa Re: Cilest - opinie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.08.05, 22:43 Ja biorę Cilest już 5 opakowanie. Dołów brak (chociaż 2 lata temu leczyłam się na depresję). Ochota na seks nie spadła ani trochę (wręcz przeciwnie, ale ja zawsze miałam ogromny temperament). Nie przytyłam (ale apetyt rzeczywiście jest, trzeba się pilnować). W ogóle nie mam skutków ubocznych (tfu tfu), więc dla mnie cilest jest wręcz stworzony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: annajas Re: Cilest - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 15:09 Witam! Ja niestety mam złe doświadczenia z Cilest, plamienia przez cały cykl i kiepski nastrój. Polecam Harmonet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: punisherka Re: Cilest - opinie IP: 80.51.229.* 22.08.05, 16:19 Bralam Cilest pol roku i podczas stosowania czulam sie swietnie, spadla mi ochota na wspolzycie, ale pozatym czulam sie swietnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MegAn Re: Cilest - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:15 Ja również za Cilestem!! U mnie wszystko ok! Odpowiedz Link Zgłoś
zuzia270775 Re: Cilest - opinie 23.08.05, 00:17 biore diane 35 ale przez jakis czas bralam cilest niestety bardzo mnie po nim bolala glowa i mialam krwawe uplawy.rozmawialam z kilkoma moimi kolezankami i tez mialy jakies przykre dolegliwosci.moze warto zmienic na jakies inne pigulki Odpowiedz Link Zgłoś
claudia84 Re: Cilest - opinie 23.08.05, 00:57 Brałam Cilest niewiele ponad rok. Poza pierwszym opakowaniem, gdzie wystąpiły plamienia, czułam się rewelacyjnie! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Cilest - opinie 23.08.05, 09:17 brałam tylko miesiąc, bo depresja mnie zdołowała, ale każda reaguje indywidualnie. Odpowiedz Link Zgłoś
evitka21 polecam zamiennik 23.08.05, 16:55 brałam cilest,ale po ok roku zapytałam ginekologa czy nie ma jakiś podobnych tańszych i teraz od 2 lat biore rigevidon kosztuje 7,50 to chyba zalezy do producenta, jak zachodni to wiadomo -bedzie drożej wiem że ogólnie składy pigułek są różne,ale dla mnie tam wszystko jedno w sumie brałam kilka rodzajów i nigdy żadnej różnicy nie widziałam Odpowiedz Link Zgłoś