Dodaj do ulubionych

Cilest - opinie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.05, 22:21
Zaczelam brac te tabletki i jakos mi tak po nich 'dolowato' i brak ochoty do
tzw. wspolzycia...
Obserwuj wątek
    • Gość: Cilestowa Re: Cilest - opinie IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.08.05, 22:43
      Ja biorę Cilest już 5 opakowanie. Dołów brak (chociaż 2 lata temu leczyłam się
      na depresję). Ochota na seks nie spadła ani trochę (wręcz przeciwnie, ale ja
      zawsze miałam ogromny temperament). Nie przytyłam (ale apetyt rzeczywiście
      jest, trzeba się pilnować). W ogóle nie mam skutków ubocznych (tfu tfu), więc
      dla mnie cilest jest wręcz stworzony.
      • Gość: annajas Re: Cilest - opinie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.05, 15:09
        Witam! Ja niestety mam złe doświadczenia z Cilest, plamienia przez cały cykl i
        kiepski nastrój. Polecam Harmonet
        • Gość: punisherka Re: Cilest - opinie IP: 80.51.229.* 22.08.05, 16:19
          Bralam Cilest pol roku i podczas stosowania czulam sie swietnie, spadla mi
          ochota na wspolzycie, ale pozatym czulam sie swietnie....
      • Gość: MegAn Re: Cilest - opinie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.05, 22:15
        Ja również za Cilestem!! U mnie wszystko ok!
    • zuzia270775 Re: Cilest - opinie 23.08.05, 00:17
      biore diane 35 ale przez jakis czas bralam cilest niestety bardzo mnie po nim
      bolala glowa i mialam krwawe uplawy.rozmawialam z kilkoma moimi kolezankami i
      tez mialy jakies przykre dolegliwosci.moze warto zmienic na jakies inne pigulki
    • claudia84 Re: Cilest - opinie 23.08.05, 00:57
      Brałam Cilest niewiele ponad rok. Poza pierwszym opakowaniem, gdzie wystąpiły
      plamienia, czułam się rewelacyjnie!
    • lilith76 Re: Cilest - opinie 23.08.05, 09:17
      brałam tylko miesiąc, bo depresja mnie zdołowała, ale każda reaguje
      indywidualnie.
      • evitka21 polecam zamiennik 23.08.05, 16:55
        brałam cilest,ale po ok roku zapytałam ginekologa czy nie ma jakiś podobnych
        tańszych i teraz od 2 lat biore rigevidon kosztuje 7,50

to chyba zalezy do producenta, jak zachodni to wiadomo -bedzie drożej

wiem że ogólnie składy pigułek są różne,ale dla mnie tam wszystko jedno w sumie
        brałam kilka rodzajów i nigdy żadnej różnicy nie widziałam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka