Dodaj do ulubionych

pasozyty jelitowe

IP: *.business.cablecom.ch 25.08.05, 17:21
Moj chlopak byl u lekarza, poniewaz czesto miewal silne bole brzucha. Lekarz
stwierdzil obecnosc pasozyta jelitowego. czy na czas kuracji powinnismy
przestac sypiac w jednym lozku? czy przez uprawianie seksu mozna sie zarazic
pasozytem?
Obserwuj wątek
    • zaba_pelagia Re: pasozyty jelitowe 25.08.05, 17:29
      www.resmedica.pl/zdart3007.html
      • Gość: Minox Re: pasozyty jelitowe IP: *.business.cablecom.ch 25.08.05, 17:36
        Ten artykul to i ja czytalam. chodzilo mi o to, czy moze dojsc do wtornego
        zakazenia lub przekazania jakis bakterii droga plciowa. Wcale nie uwazam, ze to
        bylo glupie pytanie. Zaden artykul nie daje na nie odpowiedzi, wiec wolalam sie
        upewnic. Niestety od zaby_pelagii interesujacych mnie informacji nie dostalam.
        • Gość: studentka:) pasozyty jelitowe IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.08.05, 18:31
          a jakie to pasożyty?
        • Gość: ela Re: pasozyty jelitowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 08:20
          szwankuje u nas czytanie ze zrozumieniem,niestety...
          w artykule są odpowiedzi na postawione przez ciebie pytanie
    • very_martini Re: pasozyty jelitowe 25.08.05, 19:42
      pasożyty nie przełażą drogą płciową. Jeśli się ich obawiasz, jedz na noc pestki
      dyni (mądra książka pisze o 250g, ale nie wiem, czy tyle zmieścisz) - pasożyty
      ich nienawidzą. I czosnku również, ale to dotyczy również ludzi.

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatia
    • Gość: robal Re: pasozyty jelitowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.05, 20:21
      owsiki i glisty: możesz zarazić się śpąc razem, zakążenie jest przez nie mycie
      rąk, przez pościel itp,
      Przy leczeniu z ofsików czasem, zwłaszcza w przypadku dzieci, zalecają by lek
      przyjmowała cała rodzina.
      tasiemce: większość przez jedzenie niedogotowanego, lub niedowędzonego mięsa
      lub ryb. Zakażenie ci raczej nie grozi, choć są gatunki rozmnażające się
      inaczej.
      • Gość: Minox Re: pasozyty jelitowe IP: *.business.cablecom.ch 26.08.05, 08:08
        ok, dzieki za rady, od dzis bedziemy sie objadac pestkami z dyni, czemu nie!
        pozdrawiam wszystkie mile!
        • Gość: mb Re: pasozyty jelitowe IP: *.monki.sdi.tpnet.pl 26.08.05, 09:33
          pestki z dyni i sledzie niekoniecznie pomagaja mialam kiedys owsiki (pasozyty
          jelitowe) i to wcale nie pomoglo przyjmowalam silne leki zeby je wytruc 2co
          rowny odstep czasu choroba wracala bo niemoglam wszytskie wytruc gdzies
          zostawaly jajeczka i znowu cala kuracje przechodzilam przy okazji zarazilam
          swego faceta ktoremu tez dawalam te leki teraz mam spokoj
      • Gość: mb Re: pasozyty jelitowe IP: *.monki.sdi.tpnet.pl 26.08.05, 09:35
        np.owsiki wychodza noca przez odbyt i skladaja jajka nalezy posciel , reczniki
        i bielizne wygotowac jezeli mieszkasz z rodzina im tez nalezy zrobic to samo i
        podac tabletki ja tak mialam ze wykupilam opakowania tabletek i lekarz kazal
        dac kazdemu kto mieszka w domu bo moze byc tak ze ja sie wylecze ale ktos inny
        sie zarazi i znowu w kolko to samo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka