Gość: maruda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:26 No i mam dziewczyny schize Wczoraj kochałam się z moim facetem po raz pierwszy bez prezerwatywy (tak to kochaliśmy się"z"). Teraz wypada 12 dzień mojego cyklu, a odrazu piszę,że biorę tabletki antykoncepcyjne! No, ale schiza jest Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maruda Re: Znowu schiza :( :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:27 Aha- jaka jest możliwość zajścia w ciąże? Zaznaczam,że nie kończył we mnie..... pomocy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: Znowu schiza :( :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:33 bierzesz tabletki i facet nie kończy w tobie? dlaczego?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Znowu schiza :( :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:30 bierzesz tabletki i kochasz sie w prezerwatywie? no, to masz niezłą schizę! PS nie zaszłas, wyluzuj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Znowu schiza :( :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:32 Kocham się w prezerwatywie, bo jakoś na 100 % tabletkom nie wierzę. Ale nie powiem sex bez gumki był przyjemniejszy Ale troszkę stresu Dziękuje za odpowiedź pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Znowu schiza :( :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:39 Gość portalu: maruda napisał(a): > Kocham się w prezerwatywie, bo jakoś na 100 % tabletkom nie wierzę dziewczyno... litości... to po grzyba je łykasz????????????// Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: Znowu schiza :( :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.05, 20:48 Łykam je po to aby się zabezpieczyć! Nie ma przecież 100% metody antykoncepcyjnej! wiem, mam te schizy Ale dziękuje za odpowiedzi. Teraz wiem,że będzie ok pa pa Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Znowu schiza :( :( 27.09.05, 22:37 Jak "po to aby się zabezpieczyć", skoro sama twierdzisz, że nie zabezpieczają? 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zxcv Re: Znowu schiza :( :( IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 28.09.05, 00:12 Ja jakoś zaufałam od razu. Przy 5tej tabletce już bez gumki. I nawet nie czekałam z napięciem na okres. Ale ja baaaardzo dużo na ten temat czytałam. Nie tylko to forum, ale googlowałam, czytałam ulotkę, pytałam lekarza. Dla spokoju bierz je regularnie, uważaj na inne leki, wymioty i biegunki, to nie będziesz potem miała schizy przed planowaną miesiączką. Nie zaszłaś w ciążę. Mógłby końćzyć w Tobie 3x dziennie, a tak czy siak nie zajdziesz. Nie ma takich cudów. Idź i kochaj się na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
very_martini Re: Znowu schiza :( :( 28.09.05, 00:54 o, to "na zdrowie" mi się podoba w sumie seks to taka sama fizjologia jak kichanie, co nie? 16%VOL 22%VAT -- takie tam... forum homeopatia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eps Re: Znowu schiza :( :( IP: *.piotrkow.net.pl 28.09.05, 14:39 Bez przesady. Ja biorac same tabletki przez 8 lat, kochałam się z mężem kiedy tylko chcieliśmy i bez dodatkowych zabezpieczen. Tabletki brane regularnie są pewne. Dopiero jak odstawiłam to zaszłam w ciaże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: evika Re: Znowu schiza :( :( IP: *.satfilm.net.pl / *.satfilm.pl 28.09.05, 19:39 a ile masz alt????marudo?? Odpowiedz Link Zgłoś