IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 16:42
male pytanko do kobiet ktore biora lub braly mercilon, jak tolerujecie te
tabletki i jakie mialyscie skutki uboczne, jak wyglada sprawa tycia i ile
trwa w waszym przypadkow okres (czy boli???), i ktorego dnia przerwy go
dostajecie, wiem ze u kazdej kobiety jest inaczej ale chce miec
porownanie smile))
Obserwuj wątek
    • hippophae Re: mercilon 22.10.05, 17:09
      brak odczuwalnych skutków ubocznych
      nic nie przytyłam
      okres 4 dni, nie boli
      • Gość: Magda Re: mercilon IP: 62.148.92.* 22.10.05, 17:23
        Brałam mercilon bez żadnych przerw przez 6 lat. 0 skutków ubocznych czy tycia.
        Okres mialam bezbolesny, trwal 4 dni, dostawalam go zawsze 3 dnia po ostatniej
        tabletce. Generalnie bardzo polecam te tabletki.
        Pozdrawiam.
        • anna_deszczowa Re: mercilon 22.10.05, 17:32
          biore od ponad trzech lat, prawie bez przerwy, zadnych skutkow ubocznych,oprocz
          lekkiego bolu brzucha w pierwszym miesiacu brania, nie utylam, okres trwa 4 dni
          (2 krwawienie, 2 plamienie), jest niezbyt obfity, boli umiarkowanie, zwykle 3
          dnia przerwy, czasem 2 lub 4 dnia (rzadko). pozdrawiam.
          • Gość: aga Re: mercilon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 20:30
            fajnie ze zro skutkow ubocznych, ja zaczne za kilka dni brac te tabletki i mam
            nadzije ze u mnie tez bedzie oksmile)) powiedzcie mi jeszcze ile mercilon kosztuje.
            • Gość: aga Re: mercilon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 21:14
              aha, i jeszcze jedno.zawsze mam bardzo bolesny okres, w najblizszym cyklu
              zaczne brac mercilon, to czy ten okres juz bedzie lagodniejszy czy za wczesnie
              na to. wiem powinnam spytac o to lekarza ale jakos mi wylecialo z glowy.
              • Gość: hippophae Re: mercilon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.10.05, 21:20
                hm... ja mam bolesny właściwie tylko pierwszy dzień i przy pierwszym opakowaniu nic się nie zmieniło, ale już przy następnym zero bólu
    • takasobiekobietka Re: mercilon 22.10.05, 19:10
      Wlasnie sie zastanawiam co wziac...mercilon czy cilest...mam dwie recepty i nie
      wiem co wybrac
    • Gość: phoe Re: mercilon IP: 195.205.23.* 22.10.05, 22:46
      Ja miałam skutek uboczny w postaci znacznego zmniejszenie libido, a wiem to, bo
      po 8 latach łykania Mercilonu chciałam sobie zrobić przerwę w braniu piguł i
      już w pierwszym miesiącu efekty były conajmniej zaskakujące. Nie znałam siebie
      takiej wink
      • Gość: anna_deszczowa Re: mercilon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.10.05, 10:16
        jesli zaczniesz branie od pierwszego dnia okresu, ten okres moze byc lekko
        nieprzyjemny i przedluzac sie. ja tak mialam sad ale potem juz beda milusie
        krociutkie i w pelni przewidywalne okresy smile
        ja kupuje z reguly 3op za jakies 88 - 90 zl... ale jak kupujesz pojedynczo to
        potrafia byc drozsze i kosztuja jakies 32-34 zl...
        pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka