Gość: Kler32 IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 16.11.05, 18:57 Czy ktoś może rozszyfrować skróty LH FSH PRL Metohlopremed p/c plemnikowe? Z góry dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anthea Re: Czy ktoś rozszyfruje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.05, 19:10 ? Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Czy ktoś rozszyfruje 16.11.05, 19:13 LH-lutotropina FSH-folitropina PRL-prolaktyna metoklopramid-lek podawany do badania poziomu prolaktyny z "obciazeniem" ostatnie to przeciwciała plemnikowe Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Kler 16.11.05, 19:15 rozumiem, ze diagnozujesz przyczyny niepłodności? to rutynowe badania z krwi-wiele dziewczyn je robi-nie martw sie Odpowiedz Link Zgłoś
ccc32 Re: Kler 16.11.05, 19:32 A gdzie w /Krakowie wykonam te badania- i jaki koszt. Dziękuję i gratuluję wiedzy. Trochę mi się w głowie rozjaśniło. Poza tym tyle tych literek, Eh wydawało by śię że można łatwo "zaskoczyć" Ja naiwna. Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Kler 16.11.05, 19:49 w Krakowie sie nie orientuje-jestem z Trójmiasta-ale laboratoria klinik niepłodności to robia bez problemu, moze szpitalne laboratorium? pamietaj, zeby badac w wyznaczonych dniach cyklu zycze dobrych wyników Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ccc32 Re: Kler IP: *.bochnia.pl / *.bochnia.pl 16.11.05, 20:43 Sedeczne dzięki Invkto miło się pisało, pozdrów morze, zazdroszcząc Jego bliskości, pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś