Gość: assss IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 15:08 mam pytanie.Czy gdy się uprawia sex w dni płodne (ale z prezerwatywą-jak nie pęknie i wszystko bedzie w porządku)to czy mozna zajsc w ciąze,czy raczej nie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aw271 Re: sexxx 10.12.05, 15:11 Jesli facet od poczatku wchodzi w prezerwatywie(a nie tylko przy wytrysku), to nic Ci nie grozi. Odpowiedz Link Zgłoś
cobako Re: sexxx 10.12.05, 20:01 jka nie pęknie, wszystko będzie w porządku, ale może lepiej unikaj seksu dopochwowego w dni płodne, jest jeszcze rączka i buzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asss Re: sexxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 21:51 atam rączka i buzia...nie ma to jak NAJLEPSZE...hehe już po wszystkim,gumka nie pękła,wszystko było w porządku wiec mam nadzieje,że jest OK!Niby dni płodne ale miałam max ochote więc zaszaleliśmy i było nawet 2 razy i to ponad 10 minPP ale jeśli nie pękla,to wszystko Ok,prawda??? Niech mnie ktos podniesie na duchuhihiih dzieki,pozdrawiam czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: sexxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 22:07 Spokojnie. Jeśli gumka nie pękła i nie miała mikroskopijnych dziurek, to nie ma powodów do obaw. A podczas dni płodnych ma się największą ochotę na seksik. Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: sexxx 10.12.05, 22:10 powiem Ci, ze ja miałam większa schizę. gumka nie pękła i dni płodnych nie było. to dopiero schiza no nie? pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asss Re: sexxx IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.12.05, 22:20 hehe atam,żadna nowosc,tez juz mialam taką schizeAle wszystko zakończylo się dobrze( Odpowiedz Link Zgłoś
carlabruni Re: sexxx 10.12.05, 22:22 to fajnie. ja jesce dalej mam ta schizę.gumki są ok, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
anna_deszczowa Re: sexxx 11.12.05, 15:36 Gość portalu: asss napisał(a): >zaszaleliśmy i było nawet 2 razy i to ponad > 10 minPP ponad 10 minut to znaczy ze dlugo? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: sexxx 10.12.05, 22:36 musiałabym być notorycznie w ciąży. w dni płodne nic innego nie robię Odpowiedz Link Zgłoś