delfinek0 02.11.02, 11:07 Czy nie ma zadnych przeciewskazan w przyjmowaniu tabletek "solarin"(przyspieszajacych opalanie)gdy zazywa sie tabletki anty. (microgynon21)?dziekuje za odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika.antepowicz Re: tabl.anty. a... 02.11.02, 18:20 Ja raczej obawiam sie intensywnego opalania przy stoswaniu pigułek hormonalnych- mogą pojawić sie przebarwienia! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: tabl.anty. a... 02.11.02, 18:21 Ja raczej obawiam sie intensywnego opalania przy stoswaniu pigułek hormonalnych- mogą pojawić sie przebarwienia! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: tabl.anty. a... 02.11.02, 18:21 Ja raczej obawiam sie intensywnego opalania przy stoswaniu pigułek hormonalnych- mogą pojawić sie przebarwienia! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: tabl.anty. a... 02.11.02, 18:22 Ja raczej obawiam sie intensywnego opalania przy stoswaniu pigułek hormonalnych- mogą pojawić sie przebarwienia! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.antepowicz Re: tabl.anty. a... 02.11.02, 18:22 Ja raczej obawiam sie intensywnego opalania przy stoswaniu pigułek hormonalnych- mogą pojawić sie przebarwienia! Odpowiedz Link Zgłoś