lusilla77 18.01.06, 12:46 Macie jakiś dobry sprawdzony sposób na poprawe kondycji włosów - bardzo mi zaczęly wypadać zwłaszcza po umyciu... cały czas stosuje róznorakie odżywki ale to chyba nie bardzo pomaga ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anka Re: wypadanie włosów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.06, 13:35 Polecam szampon i odżywkę Radical - dostępne w aptece. Odpowiedz Link Zgłoś
miaau Re: wypadanie włosów 18.01.06, 19:13 zestaw witamin np skrzypo vita czy merz spezial Odpowiedz Link Zgłoś
joaand Re: wypadanie włosów 18.01.06, 20:06 Ja używałam tabletek H-Pantothen - chyba tak się to pisze. Tylko uwaga, każą brać to na czczo, a ja na czczo miałam po tym napady gorąca. Gdyby tak się działo trzeba stosować po posiłku. Odpowiedz Link Zgłoś
blou1 Re: wypadanie włosów 19.01.06, 14:04 Polecam odrzywkę WAX do dostania w aptece, przetestowałam na sobie. Polecana kobietom po chemiotreapi. Mnie pomogła, zażywałam też tabletki SILIKA to zespół mikroelementów. Odrzywkę nakłada się na umyte włosy i zakłada ciepły ręcznik, dziala pod wpływem temperatury. Ja prasowałam ręcznik żelazkiem na parę i na głowę. Super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Polka Vitapil jest super IP: 217.75.9.* 19.01.06, 14:44 kiedys mialam moment ze myslalam ze wylysieje, choc normalnie mam geste wlosy, ktos mi polecil Vitapil i poskutkowalo polecam, mimo ze z tego co pamietam nie byl jakos super tani Odpowiedz Link Zgłoś