Dodaj do ulubionych

Chora na epi

IP: *.std.tsi.tychy.pl 30.01.06, 17:05
Jak myslicie czy jak kobieta jest chora na epilepsję choć nie ma ataków to
czy może to być przeszkodą na ułożenie sobie życia osobistego,przecież każdy
facet chce mieć zdrową żonę niż chorą - prawda?
Obserwuj wątek
    • gaga18 Re: Chora na epi 30.01.06, 17:12
      jezeli naprawde pokocha to napewno choroba mu nie bedzie przeszkadzala!!mam
      przyjaciela chorego na epilepsje...znam te chorobe dobrze.jak chsesz to napisz
      na moja poczte.pozdrawiam.smile)
    • Gość: qaba Re: Chora na epi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.06, 17:14
      mozna normalnie zyc.
      10 lat bralam leki, od 9 nie mialam ataku,
      wyszlam za maz i jestem szczesliwa, takze glowa do gory. kiedys tez sie balam.
      • Gość: Lilian Re: Chora na epi IP: *.std.tsi.tychy.pl 30.01.06, 17:22
        a masz dzieci? czy choroba przekreśla ?
        • Gość: gaba Re: Chora na epi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.06, 17:25
          choroba nie przekresla,nie jest dziedziczna, dzieci mozna miec.
          ja sie staram, czekalam na odstawienie lekow.
          • Gość: Liliana Re: Chora na epi IP: *.std.tsi.tychy.pl 30.01.06, 17:27
            a jak powiedziałaś swojemu przyszłemu mężowi o chorobie? jak zareagował?
            • Gość: gaba Re: Chora na epi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.01.06, 23:29
              nie ukrywam, ze byl to dla mnie duzy problem, po jakims czasie znajomosci
              powiedzialam mu i odnosze wrazenie że on do konca nie uwierzyl poniewaz choroba
              nigdy nie byla przeszkoda w naszym wspolnym zyciu, wiem ze przeczytal sporo
              opracowan na temat choroby, jak sie zachowac w czasie ataku ale nigdy mu to nie
              bylo potrzebne, jak widac ta informacja mu nie przeszkodzila w podjeciu
              decyzjiwink. ja prowadze naprawde normalne zycie, bawie sie, uzywam i zupelnie
              nic sie nie dzieje.
    • dzagaa20 Re: Chora na epi 30.01.06, 17:22
      mozna oczywiscie ze mozna, moja mama jest chora na epilepsje, a mimo to zyje z
      tata juz dlugie lata (dokladnie 22) w bardzo udanym malzenstwie, naprawde sa
      dla mnie wzorem. kiedys jak mama miala jeszcze ataki to postawa mojego taty w
      tych momentach to wzór milosci i oddania, teraz nie ma ataków i sa
      najszczesliwszym malzenstwem pod sloncem i wzorem dla mnie smile
    • Gość: zuza Re: Chora na epi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.06, 08:05
      super!
      a ty myslisz, ze wszyscy ludzie dookoła są zdrowi?
      szczególnie faceci?
      • Gość: Liliana Re: Chora na epi IP: *.std.tsi.tychy.pl 31.01.06, 13:12
        to jest jednak uszkodzenie mózgu,to nie grypa,zapewniam Cię
        • Gość: kropka_a Re: Chora na epi IP: *.smstv.pl 31.01.06, 13:20
          forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=16674
          Pozdrawiamsmile
        • Gość: gaba Re: Chora na epi IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.01.06, 18:08
          wg. mnie to demonizujesz chorobe, zreszta kazdy przypadek jest inny, syn mojego
          kolegi chorowal od urodzenia , byl bardzo dobrze prowadzony, w tej chwili jest
          dorosly i prowadzi normalne zycie.
    • saba76 Re: Chora na epi 31.01.06, 18:49
      Poznałam dziewczynę w szpitalu na porodówce ,która jest chora na epilepsje .
      Żeby nie mieć ataków brała tabletki( nie powiem jakie bo nie wiem). W czasie
      ciąży przerwała ich branie ,była często konsultowana . donosiła już 2ga zdrowa
      ciąże ,urodziła zdrowego synka( starsza córka). Ma rodzinne ,ma męża ,ma prace
      prowadzi normalne życie.
      • saba76 PS 31.01.06, 18:59
        Ja mam inna chorobie ,ale tez taka do końca życia ,ba nawet dwie bo i wada
        serca i choroba tarczycy, mężowi powiedziałam już przed ślubem normalnie ,ze
        musi wiedzieć ,ze choruje ,ze mam wadę serca i jak może się obawiać ( mdleje),
        teraz od kilku lat mam chorobie tarczycy i żyje ,mam 2wie córki ,męża który
        mnie wspiera w trudnych sytuacjach ,mąż choruje na migreny z aura ( traci wtedy
        czucie ,pole widzenia zwęża się prawie całkowicie do0 ) Wspieramy się razem i z
        każdą chorobą można przejść do pożarku dnia.
    • very_martini Re: Chora na epi 31.01.06, 19:58
      www.neuronet.pl - naprawdę polecam!

16%VOL
      22%VAT
    • very_martini Re: Chora na epi 31.01.06, 20:00
      przecież każdy
      > facet chce mieć zdrową żonę niż chorą - prawda?

Na marginesie, facet, który by mnie nie akceptował z powodu mojej choroby, byłby
      do odstrzału. Jeśli nie jest w stanie zaakceptować zaleczonej epilepsji, to
      jestem w stanie się założyć, że nie wahałby się rzucić żony np trwale oszpeconej
      w wypadku (odpukać).

16%VOL
      22%VAT

--
      takie tam... forum homeopatia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka