Gość: kobietka IP: 195.136.246.* 07.02.06, 20:06 Czy przyjmowanie tabletek anty może usunąć lub chociaż zmniejszyć u mnie potliwość?? pilne dzieki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: tabletki a ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.02.06, 20:26 chcesz brać tabletki na potliwość? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: tabletki a ... 08.02.06, 09:01 jeśli potliwość ma podłoże hormonalne, to może i tak. jeśli jednak potliwość to JEDYNY powód aby brać pigułki, to lepiej spóbować innych sposobów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kobietka Re: tabletki a ... IP: 195.136.246.* 08.02.06, 14:18 Nie,myślalam ze raczej przy okazji tabletki by zmniejszyły lub wyeliminowały tem problem.Bo u mnie to raczej ewidentnie coś z hormonami bo brakuje pomysłów jak sie tego pozbyć.Miałam nadzieje ze moze znajdzie sie tu jakas kobieta ktorej tabletki pomogły i w taki sposób. Odpowiedz Link Zgłoś
emilia_a Re: tabletki a ... 09.02.06, 12:33 Ja podczas brania tabletek nie pociłam się chyba w ogóle, przed braniem i po odstawieniu - normalnie. Ale to miało swoje minusy, wydaje mi się, ze wszystko się kumulowało w organizmie, przytyłam pare kilo - efekt zatrzymania wody w organizmie (i potu?). Wolę normalność, tzn. bez pigułek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ala Re: tabletki a ... IP: *.limes.com.pl 09.02.06, 13:00 Ja po tablekach zauwazylam zmniejszenie potliwosci.Wczesniej zdazalo sie,ze nie moglam sprac z bluzki obrzydliwego zapachu potu, teraz poce sie chyba normalnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jojo Re: tabletki a ... IP: *.lodz.dialog.net.pl 09.02.06, 13:00 to chyba jeszcze zalezy od rodzaju tabletek. ja bralam diane35 i mniej sie pocilam, ale efekt zatrzymywania wody w org potwierdzam: potworny celulitis, opuchniete nogi. Odpowiedz Link Zgłoś