jamamajka1 07.02.06, 23:19 Witam. Mam pytanko jakie mogą być objawy ciążowe w 5 tygodniu ciąży? Czy powinnam coś już odczuwać? Bolą mnie tylko sutki i nic więcej. Żadnych innych objawów. A może w tak krótkim czasie jeszcze niema sie żadnych objawów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: jakie objawy? 08.02.06, 07:50 każda ciąża może być inna i każda kobieta może to inaczej odczuwać. Są takie co dopiero po 2 miesiącach coś odczują i są takie co tydzień po zapłodnieniu (czyli w 3 tygodniu ciąży) już mają mdlości i wymioty. Bywa różnie. U mnie w 5 tygodniu bardzo powiekszyły się piersi i wiecznie byłam zmęczona i chciało mi się spać. Jedna moja koleżanka w tym okresie nawet nie wiedziała, że jest w ciąży, bo jeszcz emiała plamienia, które brała za okres. A ból sutków - może być zwiążany z ich rośnięciem, lub ze zmianami hormonalnymi, które się w ciąży w organizmie dzieją. Gratulacje dla przyszłej mamy Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: jakie objawy? 08.02.06, 09:39 nie ma zestawu objawów, które powinny być każda kobieta reaguje indywidualnie. są szczęściary, które przechodzą ciążę bez większych problemów. najczęściej objawy są bardzo podobne do tych tuż przed okresem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: jakie objawy? IP: *.bph.pl 08.02.06, 10:03 czy już coś widać, chodzi mi o brzuch? Odpowiedz Link Zgłoś
nchyb Re: jakie objawy? 08.02.06, 10:08 w 5 tygodniu?!!! Może jeszcze i ruchy dziecka czuć? Odpowiedz Link Zgłoś
jamamajka1 Re: jakie objawy? 08.02.06, 19:18 Ale robiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. Więc niewiem czemu takie opóźnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta Re: jakie objawy? IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 08.02.06, 19:33 jamamajka1 napisała: > Ale robiłam test ciążowy i wyszedł negatywny. Więc niewiem czemu takie opóźnien > ie. organizm to nie szwajcarski zegarek, poczekaj jeszcze a jak nie to po 2 tyg idz do gina Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: jakie objawy? 09.02.06, 09:21 jest wiele innych powodów dla których okres się opóźnia. jak będzie się spóźniał 2 tygodnie, idź do lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
jamamajka1 Re: jakie objawy? 09.02.06, 23:12 Cześć dziewczyny!!! Dziekuję bardzo za odpowiedzi. Dostałam dziś okres i wsumie to mi troszkę ulżyło. Odpowiedz Link Zgłoś