kociak19 09.02.06, 15:58 Pierwsze opakowanie Stedirilu <właściwie końcówka> Od kilku dni wzdęcia i zaparcia. Znacie jakiś sposób, który nie przeszkodzi tabletkom?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zaba_pelagia Re: zaparcie 09.02.06, 16:27 oj, kociak, kociak błonnik, musli, jogurty, dużo oliwy i dieta śródziemnomorska tylko nie zakładaj potem wątku - zjadłam miseczkę musli, czy pigułka się wchłonęła )))) Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: zaparcie 09.02.06, 16:30 Oj zabo-pelagio, dziewczyna ma problem i chce się dowiedzieć Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: zaparcie 09.02.06, 16:56 wiem, ze ma ale znam kociaka i wiem jakie problemy będzie miała za chwilę Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: zaparcie 09.02.06, 16:58 no dobra już dobra... mogę sobie jakoś pomóc?? Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: zaparcie 09.02.06, 16:30 no jem i musli i jogurty - cały czas. Pytam o coś doraźnie Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: zaparcie 09.02.06, 16:58 to napij sie herbatki przeczyszczającej tylko oblicz dokładnie czas wchłaniania Odpowiedz Link Zgłoś
kociak19 Re: zaparcie 09.02.06, 17:00 a żebyś wiedziała, że policzę jakieś nazwy takich herbatek? (nie mam takiego doświadczenia) Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: zaparcie 09.02.06, 20:21 ja tez nie, ale pani w aptece coś ci ziołowego poleci Odpowiedz Link Zgłoś
kamak23 Re: zaparcie 09.02.06, 20:18 Sposoby naturalne to szklanka ciepłej wody rano, po przebudzeniu. Obrzydlistwo ale na mnie dziala, choć żadna Xsenna ani herbatki przeczyszczające nie dzialają. No i możesz wspomóc się masażem, wg kinezjologi trzeba sobie pocierać uda z ryłu, masować okolice nerek,pośladków, delikatnie uciskając i trąc, pocierać piąstkami też zewnętrzną stronę nóg, od bioder do kolan...Wiem, jak to śmiesznie brzmi i trudno sobie może ten zabieg wyobrazić ale WARTO SPRÓBOWAĆ, na mnie zawsze działa, nawet na MEGAZAPARCIE. A na pewno Ci nie zaszkodzi,choć może nie pomoże...Życzę...porządnej kupy? )) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kocio-kocio Re: zaparcie 09.02.06, 21:11 Na mnie działało wyłącznie coś co się nazywa Figura 1 Teoretycznie odchudzająca, praktycznie przeczyszczająca. To nie działa "od ręki" tylko po paru godzinach. Odpowiedz Link Zgłoś