kwietniowe_cappuccino Re: Robic test czy czekać?? 23.02.06, 17:55 Oto jest pytanie. Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: Robic test czy czekać?? 23.02.06, 17:56 O enter Dzis mój 33 dzień cyklu i nic..wczesniejsza @ była wywoływana luteiną (po odstawieniu tabletek). Była to normalna miesiaczka(nie jakies tam delikatne krwawienie). Test robiłam przed tamtym okresem. Wiem, ze po pigułach troche sie to wszystko zmienia, ale zaczynam sie zastanawiać czy nie zrobic kolejnego testu żeby się upewnić. Ten post to początki mojej schizy chyba więc prosze o przywrócenie do pionu Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Robic test czy czekać?? 23.02.06, 17:59 Schizujących nic nie przywraca do pionu. A współżyłaś chociażby bez zabepieczenia? Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: Robic test czy czekać?? 23.02.06, 18:05 Własnie nie współzyłam-bo poprzednia schiza spowodowała plan poczekania do slubuale zastanawiam się, co jesli w poprzednim cyklu doszło? Odpowiedz Link Zgłoś
zaba_pelagia Re: Robic test czy czekać?? 23.02.06, 18:09 ulalalalalalala schiza ciążowa bez współźycia? to już wyższy stopień schizy Odpowiedz Link Zgłoś
kwietniowe_cappuccino Re: Robic test czy czekać?? 23.02.06, 18:10 adzi25 napisała: ale zastanawiam się, co jesli w poprzednim cyklu doszło? To będziesz panną młodą z potomkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: Robic test czy czekać?? IP: 83.168.106.* 23.02.06, 19:22 przywracam Cie do pionu! ) przestan schizowac! gdybys w poprzednim cyklu zaszla w ciaze, to luteina nie wywolalaby Ci miesiaczki!! (miesiaczka nie pojawilaby sie - w skrocie -luteina podtrzymalaby ciaze) Odpowiedz Link Zgłoś