Gość: malinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.02.06, 20:39 Witam! Mam 27 lat i myślę o jakimś suplemencie witaminowym mojej diety.Co polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: justy Re: Capivit czy Falwit?Co lepsze? IP: 213.241.34.* 23.02.06, 21:09 lepsze na co? jeśli to ma być supelemnt witaminowy, to falvit ma dużo bogatszy skład. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosć Re: Capivit czy Falwit?Co lepsze? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.02.06, 21:12 ja wyznaję zasadę, iż witaminy są przyswajane przez organizm wraz z pożywieniem w konkretnych połączeniach i zwiazkach chemicznych, jeśli wierzysz w przyswojenie substancji z tabletek, to wybierz, coś dla kobiet np. falvit. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta Re: Capivit czy Falwit?Co lepsze? IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 23.02.06, 21:12 moim zdaniem falvit ja akurat biore tran czyli witA D kwasy omega3 i omega6 ocuvite z luteina czyli wit E C, cynk, selen, luteina+ zeaksantyna no i wit B complex czyli wit B1 B2 B6 i PP gdybym nie musiała to bym wcale nie brala tego, ale tran i ocuvite na wzrok a wit B pośrednio na wzrok i ze względu na to ze stosuje lactovaginal i pomaga on w rozmnażaniu pałeczek kwasu mlekowego Odpowiedz Link Zgłoś
saruniaa Re: Capivit czy Falwit?Co lepsze? 25.02.06, 19:06 matko! dziewczyno, to ty masz już obiad razem z kolacją! tak wyniszczac organizm pod pozoren wzmacniania....głupota Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta Re: Capivit czy Falwit?Co lepsze? IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 25.02.06, 21:09 saruniaa napisała: > matko! dziewczyno, to ty masz już obiad razem z kolacją! tak wyniszczac > organizm pod pozoren wzmacniania....głupota no przecież napisalam ze gdybym nie musiała brać to bym nie brała wit B complex bo mój organizm w ogóle nie produkuje pałeczek kwasu mlekowego w pochwie wiec musze brać lactovaginal + wit B tran i ocuvite - lub inne leki poprawiające wzrok - bo inaczej dziś miałabym o 4 razy mocniejsze szkła a tak narazie jest bez zmian i nie meczy mi sie wzrok Odpowiedz Link Zgłoś
adzi25 Re: Capivit czy Falwit?Co lepsze? 25.02.06, 19:25 ten ocuvite to słaby jest. jesli chodzi o wzrok to tran i te cholernie drogie: blue berry-tam ze wszystkich preparatów jest najwięcej tego dobrego składnika. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martta Re: Capivit czy Falwit?Co lepsze? IP: *.dolsat.pl / 85.219.248.* 25.02.06, 21:13 tran to wiem, biore go odkąd wzrok zacząl mi "lecieć" dziś jest dobrze (tfu tfu) a ten blue berry jest rzeczywiście drogi zreszta ja biore na przemian leki raz klarin, ocuvite, biostymine, fibs itd Odpowiedz Link Zgłoś