Dodaj do ulubionych

krostki na pośladkach

IP: 62.108.165.* 28.02.06, 21:07
co jakiś czas w dolnej częsci pośladków pojawiaja mi się krostki, czerwone wieksze lub mniejsze, przy wyciskaniu pojawia sie mała ilość białawego płynu.. strasznie to brzmi i strasznie wygląda, a do tego dość długo się goi. zauważyłam, że pojawiają się częściej kiedy korzystam z "obcej" toalety. czy ktos wie co mozna z tym zrobić?
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuleczka82 Re: krostki na pośladkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 21:26
      Dziewczyno a kto to słyszał, żeby siadać na desce w obcej toalecie?? Nigdy nie
      wiadomo kto wcześniej z toalety korzystał....nie słyszałać o pozycji na
      Małysza??
      • Gość: vivi Re: krostki na pośladkach IP: 62.108.165.* 28.02.06, 22:05
        piszac "obce" miałam na mysli toalety w domach u moich znajomych, czy rodziny.... w
        toaletach publicznych, dworcowych czy tych w pracy zawsze stosuję Małysza z powodzeniem smile a co do krostek to czym je najlepiej zwalczyć?
    • Gość: m. Re: krostki na pośladkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.02.06, 23:54
      tez mialam i mam taka przypadlosc...w ogole mam wrazenie, ze mam "chropowaty"
      tylek, tak jakby taka kaszka...no i czasem te wieksze krosty....kiedys
      dermatolog przepsala mi Argosulfan do smarowania...ale w sumie chyba nic mi nie
      pomoglo..i jakos sobie z tym zyje...chociaz nie ukrywam, chetnie bym sie
      polasila na pupcie gladka jak u niemowlaka;]
      pzdr.
      • Gość: Kuleczka82 Re: krostki na pośladkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 07:22
        Kiedyś czytałam na ten temat artykuł i było tam napisane, że niektóre kobiety
        poprostu tak mają...zalecali pilingi i natłuszczaniem kremem, balsamem, oliwką.
        Myslę, że to powinno pomócsmile
        Pozdrawiamsmile
    • rosti Re: krostki na pośladkach 01.03.06, 07:40
      ja poleciłabym krem alantan dostępny w aptece bez recepty
      • primavera111 Re: krostki na pośladkach 01.03.06, 09:03
        polecam sudocrem dla dzieci-można również stosować na twarz jak masię jakiś
        rumień czy krostki
    • Gość: Jola Re: krostki na pośladkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 11:08
      Mi się te krostki robią zawsze jak zmarznę, jak siadam na zimnym. Odkąd ciepło
      się ubieram to ich po prostu nie ma
    • Gość: claire_de_lune Re: krostki na pośladkach IP: *.nask.waw.pl / *.nask.waw.pl 01.03.06, 16:15
      skutecznie wyleczylam te przypadlosc...solarium. Od czasu jak zaczelam je
      opalac, wysuszyly sie i zniknely, a dodatkowo zyskalam ladna opalenizne.
    • Gość: Kalia2010 Re: krostki na pośladkach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 18:49
      Peeling KAWOWY.. krostki znikaja po 2-3 zastosowania i skóra jest idealnie
      gładkasmile Sama przetestowałam i juz nie rozstaje sie z kawą mielonąsmile
      • oxy_gen_86 Re: krostki na pośladkach 01.03.06, 19:01
        Podpisuje sie pod pellingiem kawowym no i ooczywiscie Sudocremem. Sprobuj!!
      • Gość: Gosia Re: krostki na pośladkach IP: *.toya.net.pl 01.03.06, 19:39
        poproszę o "instrukcję" używania pilingu kawowego?, czy bierze się zmieloną
        kawę zwilża wodą i pilinguje czy jakoś inaczej.?
        • Gość: aaa Re: to jest z zimna! IP: *.pools.arcor-ip.net 01.03.06, 20:56
          marzniesz w pupe!To jest tego przyczyna i nic wiecej.
          • adzi25 Re: to jest z zimna! 01.03.06, 20:58
            Od zimna to nie wiem, bo latem też się zdarzauncertain
            • Gość: K Re: to jest z zimna! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.03.06, 21:32
              Też tak mialam, odkąd przynajmniej raz w tygodniu (a najczęściej przy każdej
              kąpieli) robię sobie peeling (kupuję, jaki wpadnie w ręce, obecnie Lirene)
              krostki zniknęły... smile polecam!
        • oxy_gen_86 Re: krostki na pośladkach 01.03.06, 23:07
          Gosia wejdz na forum Uroda i wpisz w wyszukiwarke - pelling z kawy. Wyskoczy
          mnostwo watkowsmile
          • Gość: vivi Re: krostki na pośladkach IP: 62.108.165.* 02.03.06, 19:34
            dzięki wielkie, myślę, że jesli chodzi o zimno to coś w tym jest i rzeczywiście kiedy chodziłam na solar to tego nie miałam, latem tez nieraz wyskoczy. ok skaczę na forum uroda i szukam watku o kawowym pellingu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka