Gość: gazu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 15:12 Jesli ktos robil zakupy w domzdrowia napiszcie prosze czy warto. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gazu Re: znacie dom zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.06, 16:04 dlaczego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: znacie dom zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 09:48 nie kupowałam jeszcze nic u nich ale ceny mają przystępne można zamówić i odebrać osobiśćie w Zielonkach mają siedzibę, więc jeśli mieszkasz w Krakowie to jest kilka km od Krakowa więc na miejscu możesz zobaczyć co zamawiasz i nie ponosisz kosztów przesyłki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QQQQ Re: znacie dom zdrowia IP: 213.17.171.* 14.03.06, 09:55 Ja robiłam zakupy i nie mam zastrzeżeń - szybko, taniej niz w aptece - tyle że koszt przesyłki. Robiłam też w www.apteka4u.pl/ i mają taniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mars Re: znacie dom zdrowia IP: 153.19.123.* 15.03.06, 17:42 Ja też zamawiałem w www.apteka4u.pl co prawda kurier dotarł z paczką dopiero po 3 dniach, ale ogólnie było OK i ceny faktycznie niskie... Odpowiedz Link Zgłoś
annb Re: znacie dom zdrowia 14.03.06, 11:08 robiłam i jestem zadowolona jesli chodzi o koszty dostawy to bilet tramwajowy tez kosztuje a ostatnio masa aptek tych "normalnych" ma dziwną manierę "niemania"specyfiku i zamawiania pod warunkiem ze się przyjdzie i odbierze bo jak nie to odeślą do magazynu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: k Re: znacie dom zdrowia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 12:36 do Zielonek tramwajem nie dojedziesz co najwyżej autobusem ale nie wiem nie próbowałam korzystać z MPK mam autko Odpowiedz Link Zgłoś