moniqqq Re: Krew... 20.03.06, 11:16 Czy któraś z was też tak miała?? Nie wytrzymaliśmy i wczoraj kochaliśmy się z mężem... Minęło już prawie 6 tygodni po porodzie - mam wiytę w tym tygodniu u ginekologa - myślałam że wytrzymamy ... ale nic z tego... I było extra, tylko po... pojawiła się krew ... Nie było jej dużo i dziś już praktycznie nic nie leci, ale... czy to normalne na ten "pierwszy raz" po porodzie?? czy coś jest nie tak?? Odpowiedz Link Zgłoś
mamamareczka1 Re: Krew... 20.03.06, 12:25 Ja też tak miałam...Wczoraj kochałam się z mężem dopiero 9 tyg. po porodzie...I po też pojawiła się krew...dzisiaj prawie nic juz nie ma...Co to mogło być???? Poradźcie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
elf1977 Re: Krew... 20.03.06, 12:53 mnie ginekolog powiedzial, ze to normalne. w pologu i po nim sluzowka pochwy jest bardzo cienka i latwo ja uszkodzic. u mnie ten stan rzeczy twal dokad karmilam piersia. stosujcie duze ilosci zelu nawilzajacego. ja dostalam dodatkowo masc z hormonem, ale i tak jej nie stosowalam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamareczka1 Re: Krew... 20.03.06, 13:11 Dziekuję elfie 1977 za odpowiedź! Bardzo mnie pocieszyłaś swoim postem...Nawet nie wiesz jak bardzo...Też karmię piersią...Naprawdę wczoraj się wystraszyłam...Mam nadzieję, że następnym razem będzie lepiej Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
elf1977 Re: Krew... 20.03.06, 13:17 Wiesz, na sto % może powiedzieć tylko lekarz, ale jak krwawienie niewielki, po stosunku i mija na drugi dzien, to najprawdopodobnie to. Mnie to sie zdarzalo pare razy, przy lubrykatach było ciut lepiej. Ginekolog powiedział, że po porodzie pochwa przypomina stan przed manopauzą i w jej trakcie Szczegolnie podczas karmienia. Ja dopiero po skończeniu karmienia poczułam, że jest naprawdę dobrze... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mamamareczka1 Re: Krew... 20.03.06, 13:28 No też mam nadzieję, że to to...Do ginekologa pójdę, bo i tak muszę... Dzięki elfie 1977 Odpowiedz Link Zgłoś
moniqqq Re: Krew... 20.03.06, 15:16 A tobie - elfie1977 - dziękuję za odpowiedz. Dziś już śladu nie ma po krwi - na szczęście. podniosłaś mnie swoją odpowiedzią na duchu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Moniqqq 20.03.06, 13:34 Poczytaj: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=572&w=24683030&a=24683030 Odpowiedz Link Zgłoś
moniqqq Re: Moniqqq 20.03.06, 15:14 Nie chcę być niemiła, ale sama sobie poczytaj - myślę o tematach postów, które znajdują się na tym forum... I policz ile z osób tu piszących stosuje się do tych reguł. 3/4 się nie stosuje - to tak gdybyś nie zauważyła, więc życze szczęścia w rozsyłaniu tego linku do wszystkich matek, które "źle" trafiły Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
aga55jaga Re: Moniqqq 20.03.06, 15:32 I policz ile z osób tu piszących stosuje się do tych reguł. > 3/4 się nie stosuje - to tak gdybyś nie zauważyła, więc życze szczęścia w > rozsyłaniu tego linku do wszystkich matek, które "źle" trafiły i daltego owe wątki nie mieszczące się w tematyce forum Niemowlę, są przenoszone na inne - tematycznie odpowiadające fora. Tak też zapewne będzie i z tym wątkiem, który zostanie ,podejrzewam, umieszczony na forum Zdrowie kobiety )) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Re: Moniqqq 20.03.06, 17:07 Jednak pierwsze zupki, wózki, czy inne okołoniemowlęce tematy można od biedy uznać za właściwe tutaj - jak się mają do tego fikołki świeżo upieczonej mamusi? Zdrowie kobiety to forum pełne aktywnych użytkowniczek i zamieszczenie Twojego wątku tam od razu, byłoby bardziej celowe niż założenie go tutaj a następnie przenoszenie. Poza tym moja uwaga miała charakter informacyjny - nie ma się co indyczyć, wystarczyło podziękować, jeśli dzięki temu zyskałaś wiedzę o forum tematycznych. Albo nic nie pisać Odpowiedz Link Zgłoś