Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.06, 13:00 Musze zazywac lek na depresje(Seroxat).Nie moge sobie pozwolic na ciaze.Czy zazywanie leku wplynie na obnizenie skutecznosci tabletek? Stosuje Femoden. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta-105 Re: Leki psychotropowe a tabletki. 03.04.06, 13:07 ja bym uważała bo interrakcje dotyczące brania pigułek i psychotropów są dość częste (zajrzyj do ulotki) i stosuj na wszelki wypadek gumke Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_l_b_i_n_k_a Re: Leki psychotropowe a tabletki. 03.04.06, 13:22 Pomijam fakt, że Seroxat nie jest lekiem psychotropowym. Nie ma przeciwskazań. Ja biorę Novynette i Seroxat razem i obaj lekarze gin i psycholog powiedzieli, że można je łączyć. Odpowiedz Link Zgłoś
andersena Re: Leki psychotropowe a tabletki. 03.04.06, 15:00 psychologowi bym nie ufała w kwestiach farmakologicznych, na tym sie znają psychiatrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_l_b_i_n_k_a Re: Leki psychotropowe a tabletki. 03.04.06, 15:19 To jest psychiatra Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: Leki psychotropowe a tabletki. 03.04.06, 16:31 A nie pomyślałyście, że skoro macie skłonności do depresji, to należy odstawić piguły? W Femodenie piszą, że może powodować depresję Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_l_b_i_n_k_a Re: Leki psychotropowe a tabletki. 03.04.06, 16:36 Pigułki biorę od 10 lat, historia, która skłoniła mnie brania Seroxatu to kwestia ostatnich dwóch lat. Odpowiedz Link Zgłoś
ida37 Re: Leki psychotropowe a tabletki. 03.04.06, 16:50 I nigdy wcześnie nie leczyłaś nerwów, nie miałas złych nastrojów, nadwrażliwości emocjonalnej? Ja u siebie obwiniam za te stany własnie hormony, odstawiłam je i nie łączę z Efectinem. Odpowiedz Link Zgłoś
b_a_l_b_i_n_k_a Re: Leki psychotropowe a tabletki. 03.04.06, 21:13 Nie. Ale stany depresyjne po lekach hormonalnych to pewnie indywidualna sprawa. Dlatego lepiej spytać swojego gina i psychiatrę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m. Re: Leki psychotropowe a tabletki. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.04.06, 00:19 owszem jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: justy Re: Leki psychotropowe a tabletki. IP: 213.241.34.* 03.04.06, 23:24 seroxat nie obniża skuteczności pigułek Odpowiedz Link Zgłoś