Gość: zuza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.04.06, 06:58 mam 26 lat i od tygodnia strasznie urosły mi piersi,bolą mnie i wydaje mi sie ze są jakby cięzsze...czy to oznacza ze jestem w ciązy??..czy może to są takie zmiany hormonalne przed okresem?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: zuza Re: rosną?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.06, 07:34 nie wymagasz za wiele? bądź człowiekiem, napisz chociaż w jakim dniu cyklu jesteś, czy poprzednio miałaś takie objawy napięć, czy możesz być w ciąży Odpowiedz Link Zgłoś
agatka_to_ja Re: rosną?? 06.04.06, 08:12 zuza - zacznij sie logować, bo gdyby nie różne IP to ktoś mógłby pomyśleć, ze rozmawiasz sama ze sobą.. hihi Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: rosną?? 06.04.06, 09:26 strasznie urosły mi piersi,bolą mnie i wydaje mi sie > ze są jakby cięzsze... czy może to są > takie zmiany hormonalne przed okresem?? ja tak mam przed każdym okresem. > czy to oznacza ze jestem w ciązy??.. jeśli czyniłaś starania lub się nie zabezpieczałaś, to czemu nie. Odpowiedz Link Zgłoś