Dodaj do ulubionych

Przedłużający się okres

IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.04.06, 09:30
Co może byc powodem przedłuzającego się okresu - trwa już dwa tygodnie ponad.... Wcześniej z kolei długo go nie było... Dziewczyna niestety ma lęki i nie chce iść do ginekologa - wstydzi się itp. Wiem, że zażywała jakieś witaminy - po których okres w końcu się pojawił, odstawiła je, ale okres nie chce się skończyć. Czy są jakieś metody "bez udziału lekarza" jeśli chodzi o rozwiązanie tego problemu? Na całość może też mieć wpływ jej nadwaga i monotonna dieta.
Pozdrawiam i proszę o sugestie...
Obserwuj wątek
    • kwietniowe_cappuccino Re: Przedłużający się okres 19.04.06, 10:03
      LEKARZ
      NATYCHMIAST
      • Gość: gosc Re: Przedłużający się okres IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 19.04.06, 14:04
        Hmmm... żeby tylko się dała namówić....
        • kropka.nad.zet ale - że co? 19.04.06, 15:17
          ginekologa się wstydzi? czy jakaś inna przyczyna jest?
    • Gość: mati Re: Przedłużający się okres IP: 194.72.148.* 19.04.06, 17:39
      mazesz napisac jakie witaminy zazywala ze dostala okres?, mam taki sam problem.
      Dziekismile
      • Gość: K Re: Przedłużający się okres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.06, 18:49
        Nie ma witamin na okres.
        Okres trwający tyle czasu to nie okres, a raczej krwotok. Szybko do gina!!!
      • Gość: gość Re: Przedłużający się okres IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 20.04.06, 09:26
        Z tego co wiem to te witaminy to VITAFEMIN, eapteka.krakow.pl/os/catalog/product_info.php/products_id/3108
        Polecono je jej w aptece.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka