IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 20:06
Czuje sie koszmarnie, dzis jest 29. dzien mojego cyklu. Nie kochalam sie z
chlopakiem, ale piescilismy sie, boje sie ze mogl mnie zaplodnic przenoszac
plyn przed wytryskiem na dloni. Chyba (a raczej na pewno) mam schize, ale co
moge na to poradzic, po prostu marze aby juz dostac okres sad(( !!!
Ile znacie takich przypadkow zajscie w ciaze, gdy nie doszlo do wytrysku a
plyn wydzielacy sie przed wytryskiem zostal przeniesiony na palcach ??
Obserwuj wątek
    • Gość: zuza Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 20:10
      masz schizę, tłumaczenia nic nie poradzą
    • Gość: a Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 20:26
      plyn na palcach? nie., no to przesada.. co innego sperma, ale plyn?
      nie schizuj, okres przyjdzie
      • Gość: natalia Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 22:00
        taka mam nadzieje, ze niedlugo okres nadejdzie. Pewnie po czesci mnie
        rozumiecie bo taki juz nasz kobiecy los, ze wyczekujemy kazdej miesiaczki z
        lekkim niepokojem, nawet gdy nie doszlo do stosunku lub sex byl z
        zebezpieczeniem, przynajmniej ja tak mam sad(
        • Gość: Zuzia Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 22:07
          rozsądna kobieta jesli uprawia seks i nie chce miec dzieci:
          1. zabezpiecza sie
          2. zdaje sobie sprawe, ze zadna antykoncepcja nie daje 100% pewnosci
          3. kocha sie z takim facetem, z ktorym nie wstydzilaby sie miec dzieci.
          4. mysli i nie przezywa schiz!
          • onalala Re: buuuu :( 26.05.06, 22:14
            Nie jestem rozsadna kobieta, przyznaje sie, ale ile z nas tak z reka na sercu
            moze powiedziec, ze zabezpiecza sie podczas pieszczot ??
            Podczas sexu owszem, nigdy nie zdazylo mi sie kochac bez zebezpieczenia, ale
            mimo to bylam zeschizowana kazdego miesiaca.
            • Gość: wimabe Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 10:26
              No ja cię rozumiem, bo jak byłam dużo młodsza i nie do końca miałam pojecie o
              mechanizmie zapładniania to też miałam takie obawy. Zajść w ciażę to wbrew
              pozorom wcale nie jest taka latwa sprawa. nie mniej jednak znam dwa przypadki,
              gdy nie było stosunku a pojawila się ciąża, bo coś tam dostało się na palcach
              (myślę jednak, że to byla sperma a nie płyn)
              • Gość: ira Re: buuuu :( IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.05.06, 13:06
                aga ty nieczuła istoto. Jak nie chocesz t nie czytaj, dziewczyna przeżywa i to
                zrozumiałe. Więcej empatii. Życze Ci zebys ty nie miała takich problemów choć
                do sympatycznch osób trudno cię zaliczyć.
                Natalia jak tam okres jest?
                • Gość: aga Re: buuuu :( IP: 81.15.223.* 30.05.06, 13:10
                  slepa jestes???? o 12.22 pisala, ze NIE MA!!!!!! to co sie glupio pytasz????
                  moze ona powinna co 10 minut informowac nas, czy jest okres czy nie?
                  niech nie zasmieca forum tylko cierpliwie poczeka!
                  albo niech zrobi test ciazowy - jak zobaczy negatywny wynik to od razu dostanie
                  okres!
            • f_emmefatale Re: buuuu :( 27.05.06, 12:29
              My się zabezpieczamy podczas takich sytuacji.
          • Gość: e. Re: buuuu :( IP: *.sds.uw.edu.pl / *.sds.uw.edu.pl 28.05.06, 09:04
            Gość portalu: Zuzia napisał(a):

> rozsądna kobieta jesli uprawia seks

Przydaloby sie nieco wiecej zrozumienia przy czytaniu. Autorka watku nie pisala
            o seksie w scislym tego slowa znaczeniu.
    • Gość: natalia/onalala Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 12:13
      Dzis pobolewa mnie brzuch, jak to zwykle przed okresem, wiec przeczuwam jego
      nadejscie, ale oczekiwanie jest naprawde koszmarnym uczuciem. duzo czytalam na
      temat zajscie w ciaze i praktycznie mozliwosc zapldodnienia poprzed plyn przed
      wytryskiem jest znikoma, tak staram sie sobie tlumaczyc.
      • Gość: ola Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 22:04
        Postaraj sie o tym nie mylsć, bo okres moze sie spoźnić jak organizm jest
        zestresowany.
        • Gość: natalia/onalala Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 11:58
          31. dzien wciaz nie ma okresu sad( Brzuch troche pobolewa, piersi takze, co mnie
          dziwi, bo nigdy przed okresem nie bolaly mnie piersi sad(
          Mam juz dosc tego koszmarnego czekania.
          • Gość: natalia/onalala Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 19:26
            Jak jutro nie dostane okresu to pewnie zwariuje sad(( Ale tlumacze sobie, ze
            zajscie w ciaze nie jest takie proste, ze nawet nie przypominam sobie, abym na
            jego czlonku widziala plyn, ktory wydziela sie przed wytryskiem, logik mowi mi,
            ze nie mam powodow do obaw, ale .... boje sie tak bardzo. Jednoczesnie wiem, ze
            im bardziej bede sie stresowala tym wieksze przesuniecie okresu. Kiedys w
            podobnej sytuacji spoznil mi sie ponad tydzien crying
            • Gość: atoja Re: buuuu :( IP: *.stegny.2a.pl 28.05.06, 23:22
              a moze po prostu zrob sobie test ciazowy? przynajmniej nie bedziesz sie tak
              zamartwiac. ja zrobilam po tygodniu takiego gdybania, nie potrzebnie tak dlugo
              czekalam, wyszlo, ze w ciazy nie jestem i juz mialam swiety spokoj
              jakby co, zycze jednej kreseczki wink
              • Gość: lilka Re: buuuu :( IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 28.05.06, 23:33
                Nie martw się.
                tez teraz martwiłąm się nieobecoscią okresu,po kochaniu sie z prezerwatywą...
                zawsze maiłam regularnie.. a ten cykl cóź, okresu nie było. Był nól brzucha jak
                na miesiączkę około 4 dnia tu nic. Ból minął a okresu nadal nie było.Zrobiłam
                test- wyszedł negatywny a potem piłam kwiat malwy czarnej.I okres przyszedł
                dziś- 8 dni opóźnienia. Ale jest.
                Stres też robi swoje- mi zdechł pies i bardzo to przeżyła i nadal przeżywam.
                Pij Malwę mi pomogła po niecałych 3 dniach picia naparu.
                Zrób test odstresuj się i pij malwę. Bedzie ok smile Głowa do góry.
                Aha i w ejakulacie jest mało plemników.
                • anecia22 Re: buuuu :( 29.05.06, 09:27
                  Czy mozesz mi powiedzieć jakie działania ma malwa?? Dzieki.
                  Pozdrowienia
                  • Gość: lilka Re: buuuu :( IP: *.net.pulawy.pl / *.net.pulawy.pl 29.05.06, 11:21
                    na pewno nie wczesnoporonne
    • lilith76 Re: buuuu :( 29.05.06, 09:08
      > Ile znacie takich przypadkow zajscie w ciaze, gdy nie doszlo do wytrysku a

jeden
      2006 lat temu...
      • Gość: natalia/onalala Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.05.06, 14:48
        Dzis nadal nic, ale czuje coraz wiecej objawow jakie zwykle mam przed
        miesiaczka, wiec ... jestem troche lepszej mysli.
        • Gość: natalia/onalala Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 10:59
          Dzis rano obudzil mnie koszmarny bol brzucha, pozniej wymiotowalam, to typowe
          dla mnie objawy przed okresem, wiec jestem dobrej mysli, choc na razie jeszcze
          @ nie przyszla indifferent
          • Gość: natalia/onalala Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 12:22
            Okresu nadal nie ma buuuu crying totalna zalamka, moze te wymioty byly z powodu
            ciazy crying(?
            Mam takie pytanie - czy bol brzucha przy ciazy jest taki sam jak przed okresem,
            a moze rozni sie czyms ??
            • Gość: aga Re: buuuu :( IP: 81.15.223.* 30.05.06, 12:33
              DO JASNEJ CHOLERY - PRZESTAŃ!!!!!!!!!!!!!!!

co nas obchodzi twoj brak okresu????????????

masz to na wlasne zyczenie

robilas test?
              jesli nie - zrób!

NIKOGO nie obchodzi co godzine opisywanie przez ciebie stanu twojej osoby....

i dorosnij!!!!!!!!!!!!!!!!

bo "buuuuuuuuu" to mowia tylko rozkapryszone dziewczynki.
              • Gość: aga Re: buuuu :( IP: *.bielsko.dialog.net.pl 30.05.06, 12:41
                jestes w ciązy na 100% powodzenia
            • Gość: dwudziestka dwojka Re: buuuu :( IP: *.lukman.pl / *.lukman.pl 30.05.06, 13:37
              i ja tez nie mamsad Spóźnia mi się 6 dzieńsad Od wczoraj pije herbate z czarnej
              malwy+ ruta, aby wywołać okres. Mam nadzieje że pomoże, bo nie wyobrażam sobie
              bycia znowu mamą uncertain , bo i tak sobie nie daje już rady z jednym
              dzieciakiem..... GRRRR
              • onalala Re: buuuu :( 30.05.06, 13:39
                Martwia mnie te dzisiejsze wymioty, do tej pory zawsze byly one znakiem
                zblizajacego sie okresu i do tego ten chrakterystyczny bol brzucha, powinnam
                dostac @ rano, ale nadal sucho crying( Zwariowac mozna.
              • onalala Re: buuuu :( 30.05.06, 13:40
                dwudziestka dwojka, a u ciebie jakie sa powody do niepokoju ? Byl stosunek czy
                tylko pieszczoty jak w moim przypadku ??
                • Gość: 22 Re: buuuu :( IP: *.lukman.pl / *.lukman.pl 30.05.06, 13:52
                  w sumie był stosunek,ale nie doszło do wytryskuuncertain... boi w pore przyczailismy
                  że pękła prezerwtaywasad
              • Gość: aaaaaaaaaaaaa Re: buuuu :( IP: 81.15.223.* 30.05.06, 13:49
                do 22: trzeba bylo myslec WCZESNIEJ!!!!!!!

a nie teraz starac sie usunac dziecko!!!!!

• Gość: majka995 Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 15:09
      Wiecie co dziewczyny ja rozumiem ze niektóre posty wydaja sie niektórym głupie
      i naiwne, mnie czasem tez ale skoro ktos prosi o pomoc to udzielmy jej a nie
      oceniajmy. Moze czasem któras postepuje nieodpowiedzialnie, ale to sie zdarza
      kazdej z nas. Nie jestesmy idealne. Ja wiem co to znaczy strach przed ciaza bo
      majac 22 lata wpadłam i to był dla mnie ogromny stres. Moze to było z mojej
      strony nieodpowiedzialne ale tak sie stało i juz. Teraz jestem szczesliwa mama
      dwójki dzieci i pomimo tego ze mam juz 28 lat i jestem dorosła i odpowiedzialna
      to tez miewam schizy ciazowe. I nigdy nie potepiam innych za czasem glupote ale
      takie jest zycie. Nie ma ludzi nieomylnych. Takze natalio mam nadzieje ze nie
      bedziesz w ciazy ale jesli okaze sie inaczej to wiedz ze napewno wszystko sie
      ułozy i zrozumiesz ze macierzyństwo to wspaniała sprawa nawet jesli przychodzi
      nie w pore.
      Pozdrawiam
      • Gość: natalia/onalala Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 16:08
        Od jakichs dwoch godzin mam takie jasnobrazowe plamienie, co to moze oznaczac ??
        • Gość: mati Re: buuuu :( IP: 194.72.148.* 30.05.06, 16:11
          ze moze zaczyna Ci sie okres, tez tak czasami mam
        • Gość: majka995 Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 16:19
          Niestety u mnie takie jasnobrazowe plamienia były oznmaka ciazy. Zrób sobie
          test ciazowy moze cos juz wykaze. A moze te plamienia to poczatek okresu
          Pozdrawiam
          • Gość: natalia Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 16:30
            Tez kiedys tak wlasnie zaczynal mi sie okres. Mam nadzieje, ze jeszcze dzis
            rozpocznie sie normalne krwawienie.
            • Gość: natalia Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 16:34
              Zawsze takim wlasnie jasnobrazowym plamieniem konczy mi sie okres.
              Swoja droga musialabym byc niesamowicie pechowa, aby zajsc w ciaze, bez
              wystrysku i bez stosunku ... indifferent
              • Gość: natalia Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 16:49
                wiecie co dziewczyny ? Ja juz umieram z niepokoju ... crying((
                Dzis rano typowe objawy okresu, teraz brazowe plamienie .... sad Ale nie ma
                krwi sad
                • Gość: mati Re: buuuu :( IP: 194.72.148.* 30.05.06, 16:56
                  DLACZEGO NIE ZROBISZ SOBIE TESTU ??? !!!!!
                  On kosztyje ok 10 zl, po 5 min masz wynik i przestaniesz sie tak stresowac jak
                  w ciazy nie jestes!!!
                  Naprawde nie rozumiem Cie!!
                  Czy to taki wielki problem kupic ten test???
    • Gość: mati Re: buuuu :( IP: 194.72.148.* 30.05.06, 18:06
      zrobilas test?
      masz okres?
    • Gość: lola Re: buuuu :( IP: 194.72.148.* 30.05.06, 19:00
      Natalio odezwij sie, co sie zmienilo??
      • Gość: natalia/onalala Re: buuuu :( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.05.06, 21:02
        Dostalam okres. Wciaz nie moge ochlonac. Dziekuje przede wszystkim zalozycielom
        tego forum za miejsce gdzie mozna sie wyzalic, bo mi daje to wiele, w
        szczegolnosci ze na zywo ciezko rozmawia sie na 'takie' tematy.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka