Gość: kika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.06, 11:55 Proszę o rady jak to leczyć. Stan zpalny wykluczony, szyjka czysta. Rano poprzebudzeniu przeraźliwie swędzi później troch się uspokaja. Co można nabyć bez recepty. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewa3332 Re: Świąd sromu 27.05.06, 12:35 spróbuj kupić sobie w aptece, dostaniesz bez recepty tantum rossa i podmywaj się tym.Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iga Re: Świąd sromu IP: *.it-net.pl 27.05.06, 15:41 Crotlimazolum (3,50zł) bez recepty-maść, nadmanganian potasu do podmywania- uwaga brudzi ręce + rękawiczka gumowa. Jesli masz przy tym biały rzadki lub biały grudkowaty śluz to drożdżyca do wyleczenia. Zawsze jednak iść lepiej do gina na posiew. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asiek Re: Świąd sromu IP: *.tczew.net.pl 27.05.06, 21:15 Może to cukrzuca? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Świąd sromu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 20:31 a co to ma wspolnego z cukrzyca?? Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: Świąd sromu 29.05.06, 13:40 > a co to ma wspolnego z cukrzyca?? częste stany zapalne, to jeden z symptomów cukrzycy (+ oczywiście kilka innych) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Świąd sromu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 22:37 zrób nasiadówki w naparze z kory dębu , a potem weż na rękę jogurt naturalny i wklep nie wycieraj niech się wchłonie. Odpowiedz Link Zgłoś
little_vampire Re: Świąd sromu 28.05.06, 11:19 a nie zmieniałas np proszku do prania albo płynu do płukania? ja miałam cos takiego, że zazwyczaj nocą bardzo mnie swędziało, ale zmieniłam proszek i ustało Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kika Re: Świąd sromu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.05.06, 13:57 Dzięki jesteście kochane. Tantum rosa już mam, cukier w normie, może faktycznie proszek? Rady wykorzystam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agwroc Re: Świąd sromu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.05.06, 13:22 polecam nasaczyc tampon w jogurcie naturalnym, i z dwa dni tak po 3 godz, naprawde pomaga Odpowiedz Link Zgłoś