Dodaj do ulubionych

Sex,potem bol,pot i omdlenie

IP: *.smstv.pl 03.06.06, 14:26
Dziewczyny, czy ktorejs z Was zdazylo sie po stosunku miec bardzo silne bole
macicy, trwajace gdzies przeszlo godzine, dodatkowo zrobilo mi sie ciemno
przed oczami, ciagnelo mnie na wymioty i zlal mnie zimny pot....Myslalam,ze
strace przytomnosc...Czy moze to byc objaw ciazy, na razie to moj 26 dzien
cyklu...Bralam 10 dni temu postinor...Z gory dziekuje za odpowiedz
Obserwuj wątek
    • zuzia.777 Re: Sex,potem bol,pot i omdlenie 03.06.06, 14:45
      Ja miałam takie bóle. W moim przypadku był to objaw choroby - endometriozy.
      Innymi objawami tej choroby są jeszcze silne bóle podczas okresu.
      • Gość: Konsternacja Re: Sex,potem bol,pot i omdlenie IP: *.smstv.pl 03.06.06, 15:07
        Ja w tym cyklu, dostalam tez takich boli okolo tygodnia temu, i to wcale nie po
        stosunku...A okresy mam bardzo bolesnesad Boje sie ,ze moge miec tez torbiel na
        janiku...
        Tak mnie boli brzuch, ze nie moge sie smiac..Czuje sie tak, jakby ktos mi wyjal
        macicesad Cos okropnego
        • Gość: hakia Re: Sex,potem bol,pot i omdlenie IP: *.compower.pl 03.06.06, 15:34
          Takie bóle prawie na pewno przejdą Wam po urodzeniu dzieckasmile
          A teraz do lekarza...
          • Gość: Majka Re: Sex,potem bol,pot i omdlenie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.06, 19:33
            Nie miałam, ale zdarza mi się po seksie miec bóle dołu brzucha, owszem. Nie wiem
            czy to fizjologia smile
            Silne bóle podczas okresu mogą byc spowodowane po prostu nadmierną kurczliwością
            mięśni macicy, które są wywołane nadprodukcją pewnego hormonu (nie pamiętam
            którego) A nie tam zaraz endometrioza. Ja mam bolesne miesiączki całe życie.
            • karolka17 Re: Sex,potem bol,pot i omdlenie 04.06.06, 22:50
              radziłabym do lekarza, bo czy endometrioza, czy nadżerka, czy jeszcze coś tam lekarz zbada i najlepiej powie. Moja koleżankamiała tak z endometriozą.
              • Gość: ninah Re: Sex,potem bol,pot i omdlenie IP: *.nat.student.pw.edu.pl 05.06.06, 13:13
                jesli sa to bóle mięśniowe to raczej wszystko w porządku, podczas
                stosunku/orgazmu macica się podnosi i opada, tym bardziej jesli jest to okres
                przedmiesiączkowy to tym bardziej może boleć. Jeżeli są to bóle innego rodzaju
                jak kłócie, rwanie...to juz tzreba do lekarza...
                • Gość: Konsternacja Re: Sex,potem bol,pot i omdlenie IP: *.smstv.pl 05.06.06, 13:15
                  Dziekuje za wsparcie. Dzis dostalam okres, a jak tylko sie skonczy pojde do
                  lekarza..W kazdym razie, to nie ciazasmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka