Dodaj do ulubionych

tycie po pigulkach

18.01.03, 16:14
chcialam sie od was dowiedziec kiedy zaczelyscie tyc po pigulkach, ja biore
nowe od dwoch tygodni (miniphase), i zauwazylam ze zaczynam sie minimalnie
zaokraglac, jest to dla mnie dosc dziwne poniewaz cale zycie bylam chuda, i
nigdy duzo nie jadlam, bo nie mam takich zapotrzebowan, ale teraz wszystko
zaczyna sie powoli zmnieniac, i nie wiem czy to wlasnie przez pigulke...
czekam na wymiane doswiadczen
pozdrawiam goraco
holliday
Obserwuj wątek
    • bebiak Re: tycie po pigulkach 19.01.03, 00:51
      "Logest" biorę od ponad 2 lat i nie zauważyłam, abym przytyła choćby gram.
      Słyszałam jednak o takich przypadkach, z tym, że nie jest to napewno regułą
      (ja - zaprzeczenie ewentualnej reguły), a dlaczego tak sie uważa? Doprawdy nie
      wiem. Pozdrawiam
    • pattti Re: tycie po pigulkach 19.01.03, 01:00
      ja schudłam -bo przez pierwsze 2 tyg brania tabletek miałam silne bóle głowy i
      mdłości na samą myśl o jedzeniu. ale ponoc to normalne,że odrobine sie tyje. po
      prostu nie jedz więcej niż zwykle-hamuj apetyt i spalaj kalorie w przyjemny
      sposób smile
      • ziereal Re: tycie po pigulkach 19.01.03, 14:11
        nie wiem czy to zaokraglenie to po pigulkach smileBo z tego co wiem, po prostu
        waga wzrasta na wskutek zatrzymania wody w organizmie, spowodowane to jest
        wlasnie w niektorych przypadkach-braniem pigulek.
        pzd
    • an_ni Re: tycie po pigulkach 20.01.03, 11:04
      holliday napisała:

> chcialam sie od was dowiedziec kiedy zaczelyscie tyc po pigulkach, ja biore
      > nowe od dwoch tygodni (miniphase), i zauwazylam ze zaczynam sie minimalnie
      > zaokraglac, jest to dla mnie dosc dziwne poniewaz cale zycie bylam chuda, i
      > nigdy duzo nie jadlam, bo nie mam takich zapotrzebowan, ale teraz wszystko
      > zaczyna sie powoli zmnieniac, i nie wiem czy to wlasnie przez pigulke...
      > czekam na wymiane doswiadczen
      > pozdrawiam goraco
      > holliday

ja przytylam 4 kg, czy nazwac to nabraniem wody czy jakkolwiek inaczej to
      przytylam i chociaz lekarz mi " nie uwierzyl" i dziwil sie ze moglam przytyc a
      jesli w ogole "to tylko woda" to byla prawda! Lekarze uwazaja ze kobiety sa
      przewrazliwone na punkcie wagi i nie biora na serio takich skutkow ubocznych
      pigulek "co to jest 3-4 kilo!"
      na Cilescie bylam przez 11 m-cy, przytylam 4 kg wlasciwie od razu, potem z
      trudem to zrzucilam i ponownie nabieralam az postanowilam zmienic pigulki (nie
      tylko z tego powodu) i teraz biore Logest od 2 m-cu i juz spadlo mi 3 kg. jesli
      czujesz ze nabierasz ciala moze zmien pigulki, hustawka wagi nie jest najlepsza
      ani dla ciala ani dla duszy, wiem to po sobie a nigdy nie przejmowalam sie waga
      chociaz nie bylam zbyt chuda.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka