Dodaj do ulubionych

Spózniony okres,plamienia i stres

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 10:01
Hej..mam problem...okres spoznia mi sie juz jakies 10 dnisadpoprzedni tez mi
sie tak spoznial ( chyba wynik stresu sesyjnego i tego ze schudlam 6,5
kg ),ale...zaczynam sie obawaic bo czekam i czekam...a tu od kilku dni tylko
plamienia jakies drobnesad Nawet popadam w schize ze to ciaza moze byc
(kochalismy sie tylko raz,zaraz po poprzednim okesie z prezerwatrywa- nie
pekla, wszytstko bylo oki)wiec chyba ciaze mozna wykluczyc.Ale i tak sie boje
ze to moze jakas choroba, (albo poprostu wynik stresu i odchudzania....)
Obserwuj wątek
    • lilith76 Re: Spózniony okres,plamienia i stres 08.06.06, 10:26
      z powodu stresu i dochudzania powariowały ci trochę hormony.
      cykl można wyregulować Castagnusem (w aptece, bez recepty).
      warto ograniczyć stres i wolniej tracić wagę smile
      • Gość: M Re: Spózniony okres,plamienia i stres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 10:32
        mam nadzieje ze po poniedzialku nie bede sie juz streswac( ostatni egzamin w
        tym semestrze)..drogi ten castangus jest, czy to tabletki czy jakies ziolka?
        • silie1 Re: Spózniony okres,plamienia i stres 08.06.06, 10:59
          costagnus kosztuje ok 12 zł.ja tez go brałam..tez mam plamienia ktore mnie
          niepokoja
        • lilith76 Re: Spózniony okres,plamienia i stres 08.06.06, 11:10
          to tabletki, nie są drogie. lek jest ziołowy, więc to nic niebezpiecznego.
          nie można go brać dłużej niż 3 miesiące.
          kiedy go brałam miałam cykle jak w zegarku - co 28 dni.
          potem trochę się wydłużyły.
          • Gość: buziaczek Re: Spózniony okres,plamienia i stres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 15:25
            a ja mam trochę inną sprawę... tzn. okres mam w miarę regularnie, w ciąży nie
            jestem na 1000% a mimo to z reguły tak ok. 14 - 15 dnia cyklu pojawiają się
            plamienia, raz większe, raz mniejsze... jak myślicie co to może być?
            • lilith76 Re: Spózniony okres,plamienia i stres 08.06.06, 15:30
              plamienia owulacyjne.
              najzwyklejsza rzecz pod słońcem.
              • Gość: buziaczek Re: Spózniony okres,plamienia i stres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 15:31
                wow! dzięki za szybką odpowiedź. w sumie tak myślałam, ale czy to zupełnie
                normalne i czy musi tak być?
                • lilith76 Re: Spózniony okres,plamienia i stres 08.06.06, 16:07
                  tak.
                  ale nie każda tak ma.
                  ja mam co 2-3 cykl.
                  • Gość: M Re: Spózniony okres,plamienia i stres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 16:53
                    ja raz na rok minimalne...wciaz czekam na @
                    • Gość: buziaczek Re: Spózniony okres,plamienia i stres IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 18:23
                      jeśli Cię to pocieszy na mnie stres sesyjny też działa zwykle w podobny sposób,
                      tak samo jak każde najmniejsze przeziębienie, podróż itd. więc nie martw się,
                      może wkrótce wszystko wróci do normy wink
                      • nathani Re: do gość M 08.06.06, 18:33
                        hej, u mnie tak samo jak u Ciebie, z tym ze mnie boli brzuch i mialam 2 razy
                        jakies plamienia...martwie sie juz szczerze mowiac test zrobiłam wyszedł
                        negatywny, wciaz czekam...
                        • Gość: M Re: do gość M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.06.06, 21:35
                          niech ta sesja sie juz skonczysadobu do poniedzialku...pobolewal mnie bruszko
                          wiec to mzoe dobry znaksmile
                          • Gość: M Re: do gość M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 09:59
                            DOCZEKALAM SIE!!!chyba zaczne brac anty to mi sie wsyztsko ureguluje spowrotem
                            i bedzie mniej stresow....
                            • lilith76 Re: do gość M 09.06.06, 10:37
                              na anty będzie regularnie dopóki będzisz je brać.
                              po odstawieniu problemy mogą wrócić.
                              chyba, że szukasz metody antykoncepcyjnej, wtedy ok.
                              • Gość: m Re: do gość M IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.06, 22:42
                                niom metody tez ,bo mam dosyc moich wspanialych schiz,tylko boje sie przytyc i
                                ze jakies plamy bede miec od opalania po pigulkach, moja dr przepisala mi
                                harmonett i lzy juz 6 m-c w szafce..bo sie go bojezaczac brac

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka