Dodaj do ulubionych

piersi a tabletki

10.06.06, 06:53

witam!

chcialam sie poradzić w w następujacej sprawie, przyjmuje Yasmin od 10
mieisecy , w tym tygodniu (2/3 tydzień brania ) zauwazyłam ze mnam nieco
bloesniejsze piersi , pozatym wydawało mi sie ze śluz stał sie mniej gęsty, i
czasami udalo sie "wyciągnć" takie dorbne niteczki...i mnialam takie odczucia
jak ból pleców, przez chwile brzucha..(ale rownie dobrze psychika mogla mi
robic kwawał ,,,i doszukiwalam sie )

a co ciekawe dzis rano - piersi juz niby nie bolą...

i zastanawiam sie co to było..(.tabletki przyjmowalam dokładnie -
wszystkie o czasie...) owulacaj - czy jakis spadek chormonów ??

Obserwuj wątek
    • ida37 Re: piersi a tabletki 10.06.06, 23:16
      nic się nie stałosmileteż tak miałam przy pigułkach i żadna dzidzia nie przyszła na
      światsmile
      • kajaja2 Re: piersi a tabletki 11.06.06, 23:00
        biore rowniez yasmin i mam to caly czas lekarz powiedzial ze jest duzo
        prolaktyny i dlatego piersi bola i sa duze ja niestety mam o dwa rozmiary
        wieksze a ty?
        • koza24 Re: piersi a tabletki 11.06.06, 23:58

moze nie dwa rozmiary..ale sa zdecydowanie większe takie dobre B smile sie
          zrobiło z z B naciąganego :0

ale ...w okresie 7 dniowej przerwy jagdyby maleją ...i jeszcze zauwazyłam
          ze wtedydy (pewnie w skutek wyzszej prolaktyny) po naciśnieciu sutka coś wyplywa
          • tigrunia87 Re: piersi a tabletki 20.06.06, 08:17
            po jakim czasie brania tabletek zaczęly wam rosnąć piersi?? Ja rówież biorę
            Yasmin trzeci tydzien i juz zauważyłam,ze delikatnie się powiekszyły.
            • Gość: aga Re: piersi a tabletki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.06.06, 08:38
              Ja brałam 3 miesiące i nicsad po pierwszym opakowaniu coś jakby się powiększyły
              ale potem niestety wróciły do normy (niewielkiejwink Ale teraz mam inne
              zmartwienie-2 tygodnie temu przestałam brać i od 3 dni jedna pierś jest bardzo
              bolesna i nabrzmiała, wiem że to może owulacja i byłoby ok gdyby nie to, że od
              brodawki w górę jest zaczerwieniona i gorąca (reszta normalnie). No i dotyczy
              to tylko jednej piersi. Nie wiem czy mam już zaraz biec do lekarza czy poczekać
              parę dni aż samo przejdzie. Panikuję trochę. Pomóżcie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka