misiunia2 22.01.03, 10:43 Szanowna Pani Doktor! Dziewczyny! Czy mozecie polecic mi jakas fajna ksiazke dotyczaca seksu? Taka wspolczesna wersje "Sztuki kochania"? Ciekawa jestem czy czytujecie takie pozycje i jak sie na nie zapatrujecie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiunia2 Re: PODRĘCZNIK DO SEKSU :-) 22.01.03, 14:35 Podciagam watek No nie wierze: naprawde nikt...? nic...? Odpowiedz Link Zgłoś
tribeca Re: PODRĘCZNIK DO SEKSU :-) 22.01.03, 15:32 dostałam dobrych parę lat temu książkę "Miłość erotyczna kobiet" - autorzy amerykańscy bodajże, ale nie był to głupawy poradnik w stylu "nie tylko dla orłów" bardzo sympatyczna lektura, różne porady, ładne ilustracje, o wszystkim bez pruderii - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jajo13 Re: PODRĘCZNIK DO SEKSU :-) 22.01.03, 15:05 to trzeba robić, a nie czytać, złotko. a poza tym to chyba głupi temat jak na forum Zdrowie Kobiety. na Forum Towarzyskim może znajdziesz więcej e- gawędziarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia2 Re: PODRĘCZNIK DO SEKSU :-) 22.01.03, 15:54 jajo13 napisała: > to trzeba robić, a nie czytać, złotko. a poza tym to chyba głupi temat jak na > forum Zdrowie Kobiety. na Forum Towarzyskim może znajdziesz więcej e- > gawędziarzy. Nie napisalam tego postu, zeby ktos mnie pouczal. Jesli jestes dobra w dyskusjach o filmach - rob to nadal i nie wchodz na czyjes watki TYLKO PO TO, zeby skrytykowac fakt zamieszczenia jakiegos postu. Poza tym nie chodzi mi o gawedziarzy, ale o konkretne propozycje ksiazkowe. Odpowiedz Link Zgłoś
jajo13 Re: PODRĘCZNIK DO SEKSU :-) 22.01.03, 16:22 a ty coś sie tak najeżyła? Uważam, że udzieliłam ci całkiem dobrych rad. po pierwsze - nie ma jak praktyka. własna a nie cudza. no chyba, że wraz ze swoim partnerem nie macie już pomysłów. ale wtedy po drugie - przeczytaj kilka wątków z tego forum - tutaj szukają pomocy kobiety, które cierpią, które czasami wymęczone są przez poważniejsze sprawy niż brak fantazji. jak cię kiedyś zaatakuje jakiś stan zapalny po wizycie na basenie to się sama przekonasz. po trzecie - przeczytaj kilka wątków na Forum Towarzyskim - tam są ludzie, których seks bawi i cieszy i nie ukrywają tego, więc chyba wiedzą najlepiej. no a teraz co ci nie pasuje w moim poście? Odpowiedz Link Zgłoś
jajo13 Re: PODRĘCZNIK DO SEKSU :-) 22.01.03, 16:50 Sprawdziłam - oprócz Forum Towarzyskiego jest jeszcze Erotica. No już chyba nie ma trafniejszego miejsca, by się podpytać o literaturę fachową. No a teraz co jest źle z moim postem? Odpowiedz Link Zgłoś
misiunia2 Re: PODRĘCZNIK DO SEKSU :-) 29.01.03, 10:41 Zgadzam sie, ze z tego forum korzystaja kobiety z problemami zdrowotnymi, ale nie tylko. Jakis czas temu zaczelam watek, w ktorym z dwoma dziewczynami bardzo milo rozmawialysmy na tematy niekoniecznie zdrowotne. Mysle, ze nie ma z czego robic problemu, wiec go nie robmy Pozdrawiam Cie serdecznie! Misiunia Odpowiedz Link Zgłoś