Gość: akasha IP: *.net.autocom.pl 21.06.06, 10:59 Ostatnio miesiączka pojawiła mi sie już po 16 dniach od ostatniej. W ogóle okres odstępu od jakiegos czasu mi się skraca. Musze się wybrać z tym do ginekologa, boję się, że to coś poważnego Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: częsty okres 21.06.06, 11:26 jeśli miesiączki nadal będą takie częste - wybierz się do lekarza i poproś o skierowanie na usg, badania krwii. moja kumpela była z tym u trzech (!) ginekologów i wszyscy ją zbywali, wmawiali taką urodę, albo wciskali pigułki. dopiero okresowe badania w pracy wykazały, że ma małopłytkowość (podobno to się ze sobą wiązało). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: akasha Re: częsty okres IP: *.net.autocom.pl 21.06.06, 14:10 Dziekuje za odpowiedz. Ostatnie badanie krwi, chociaz robione w innym celu- nic nie wykazalo. A maloplytkowosc to pewnie mala liczba plytek krwi, ktora w standardowym badaniu pewnie jest zawarta. Wybiore sie do tego lekarza i pewnie mi zapisze jakies hormony, chociaz ja wolalabym ich nie brac Odpowiedz Link Zgłoś