Gość: ola IP: *.CNet2.Gawex.PL 01.07.06, 16:44 czy to może byc opryszczka genitalna? img313.imageshack.us/img313/8026/555558fx.jpg zdjecie nie jest drastyczne, ale przepraszam wszystkich, kogo takie obrazki gorszą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wredna.suka Re: opryszczka 01.07.06, 18:47 Tak wygląda opryszczka: pl.wikipedia.org/wiki/Zaka%C5%BCenia_opryszczkowe A Ty masz coś czego nie mogę znaleźć Ale już to tu dawałam. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna.suka Re: opryszczka 01.07.06, 18:49 Coś jak tu: www.zdrowemiasto.pl/_zm/index.php?art=65 tyle, ze u kobiety. To nic groźnego. Większość kobiet to ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ola Re: opryszczka IP: *.CNet2.Gawex.PL 01.07.06, 20:14 bardzo dziękuję za pomoc. czuję sie o wiele lepiej. chociaż mam dalej pewne wątpliwości, bo ta zmiana pojawia sie i znika mniej więcej co 2 mieś. i znika po 2-5 dniach, tylko wcześniej było coś jakby otarcie albo twardy guzek pod skórą, a teraz są pęcherzyki . I nie są białe, ale prezroczyste i trochę bolesne. więc objawy bardziej pasują do opryszczki, ale niż do prosaka czy kaszaka, ale wcale nie jest wykluczone że to jest właśnie to drugie ... oby... Jeżeli pani się orientuję, proszę się podzielić wiedzą i doświadczeniem P.S. extra nick Odpowiedz Link Zgłoś