Dodaj do ulubionych

AdipeX cudo na odchudzanie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.06, 10:16
Moja siostra znalazła w necie ofere kupna cudownego srodka na odchudznie o
wdziecznej nazwie Adipex. Lek jest produkcji czeskiej io nie jest dostepny w
polskich aptekach sprowadzany jest do polski z czech przez ludzi ktorzy chca
zarobic troche kasy na dziewczetach ktore marza o cudownej sylwetce. prosze o
pomoc jakie sa skutki uboczn tego leku i czy jest gdzies dostepna w necie
ulotka tego leku
Obserwuj wątek
    • asiaz28 Re: AdipeX cudo na odchudzanie 07.07.06, 10:52
      Karolinko mam w pracy 4 dziewczyny które uzywaja własnie tego leku. Jest to
      czeski odpowiednik Meridi która u nas kosztuje w granicach 300zł. Jezeli ktos
      ma siłe wewnętrzna i samokontrole to wydaje mi sie ze moze tego uzywac. Jedna
      znajoma ( z pracy ) schudła 20 kg, wygląda jak anorektyczka, resszta po 10-15
      kg i wygląda w miarę. Widac, naprawde widac ze sie odchudzały. Moja szefowa
      schudła 10kg i wygląda wysmienicei, przy czym kontroluje to co robi. Wie ze juz
      odchudzac sie nie ma zamiaru bo wyglada dobrze, gdyby zrzuciła jescze z 5 kg
      juz wyglądała by źle. Na pewno moge powiedziec ze to naprawde działa, ja sama
      sie nie odchudzam bo nie mam z czego, ale jak zobaczyłam te moje 2 znajome z
      pracy to jestem w szoku. Pół kobiety zostało z nich. Skutki uboczne?????z tego
      co sie dowiedziałam niczego takiego nie ma. Wiem tylko ze wszystkim po braniu
      tych tabletek chciało sie bardzo jesc. Jednak tak jak mówie. Te tabletki maja
      bardzo silne działanie i naprawde trzeba uwazac aby sie nie uzaleznic. Jedna
      sie uzalezniła i teraz wygląda naprawde okropnie.
      • asiaz28 Re: link 07.07.06, 10:53
        republika.pl/adipex/
    • asiaz28 Re: AdipeX cudo na odchudzanie 07.07.06, 11:04
      Jezeli ty lub twoja siostra macie zamiar uzywac adipexu uwazajcie naprawde, z
      60kg na 40 w 2 miesiace to naprawde duzo i widze u mojej znajomej z pracy ze
      dalej chce schudnac, mimo tego ze kazda wookoło mówi jej ze juz brzydko
      wygląda. Uwazajcie!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka