Gość: asa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 17:16 Hej Ceny za wizytę są poreażające... zna ktoś może, jakiegoś lekarza, przyjmującego poniżej 100zł...????? dz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anita.anita80 Re: Tani gin. w Wawie 11.07.06, 17:23 mój gin bierze 70 zł (przyjmuje na bielanach ) jest dobry prowadził moje 2 ciąże i jestem jego pacjentką od 5 lat , pracuje w szpitalu bielanskim Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Tani gin. w Wawie 11.07.06, 17:38 Ja byłam ostatnio u nowej ginekolog. Wizyta 70 zł. Ursynów. Po tej pierwszej wizycie jestem bardzo zadowolona i planuję dalej do niej chodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
anda_anda Re: Tani gin. w Wawie 11.07.06, 21:00 dzwoneczku, czy mozesz podzielić sie namiarami na tę panią ginekolog? będę niezmiernie wdzięczna, szukam własnie kogos na Ursynowie Odpowiedz Link Zgłoś
blaszany_dzwoneczek Re: Tani gin. w Wawie 12.07.06, 10:57 Wysyłam Ci zaraz namiar na priva. Zaznaczyć jeszcze chciałam, że ta ginekolog jest nastawiona na naturalne metody planowania rodziny - mi to bardzo odpowiada, ale nie każdemu musi dlatego uprzedzam. Odpowiedz Link Zgłoś
anda_anda Re: Tani gin. w Wawie 12.07.06, 11:18 dziękuję! oby tylko nie wypytywała mnie, kiedy wreszcie zajdę w ciążę, jak obecna, to będzie ok pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiatuszek Re: Tani gin. w Wawie IP: *.akanet / *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.06, 21:28 widzę że w wawie okropne są ceny wizyt u ginekologa, pochodzę z nie dużego miasta i najdroższy ginekolog bierze u nas 50 zł, współczuję że musicie tyle płacić trzymajcie się Odpowiedz Link Zgłoś
bajsarka Re: Tani gin. w Wawie 12.07.06, 13:36 Polecam bardzo dobrego ginekologa. Przyjmuje na Zytniej. Cena 80 zł (rok temu). Jeśli jesteś zainteresowana to dam namiar na priva. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asa Re: Tani gin. w Wawie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.07.06, 16:56 gdzie na żytniej, bo jestem niedaleko...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Tani gin. w Wawie IP: *.spray.net.pl 12.07.06, 22:26 polecam na Ciołka 26 m 39 tel 0-22 836-05-64 dr Grażyna wierdak-Kotańska , naprawdę super babka. Ja o niej przeczytałam na tym forum i poszłam do niej 3 tygtemu, polecam! to najlepszy lekarz gin u którego w życiu byłam. /Cena wizyty 70 zł. nie ma zapisów przyjmuje wg kolejności przyjścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Tani gin. w Wawie IP: *.chello.pl 13.07.06, 00:46 dziewczyny, czy któryś z polecanych tu lekarzy robi przy okazji wizyty usg? mnie nie udało się nigdy do takiego trrafić, mimo, że chodziłam zarowno do lekarzy z NFZ, jak i "prywatnych" Odpowiedz Link Zgłoś