Gość: ja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:11 Strasznie spaliłam sobie plecy do tego stopnia ze miejscami mialam "żywe rany" czym sie smarowac o ile wogóle smarowac czy czekac az to przyschnie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaaaaaaaaaaa Re: Co na spalone plecy???? IP: 81.15.223.* 24.07.06, 14:13 panthenol. w aptece Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: barbie88 Re: Co na spalone plecy???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.07.06, 14:25 tradycyjnie, kefirki, zsiadle mleczka(?) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kalinosia Re: Co na spalone plecy???? IP: *.chello.pl 24.07.06, 16:07 potwierdzam , najlepszy sposób to okłady ze zsiadłego mleka lub kefiru Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: izkaUM Re: Co na spalone plecy???? IP: *.lodz.mm.pl 24.07.06, 16:36 panthenol-kupisz w aptece bez recepty. nie zadne kefiry, ani ssiadle mleka. jesli masz rany, to nie mozna tego smarowac kefirem, ktory jest pozywka dla bakterii-totalna bzdura. Panthenol to lek na oparzenia, nie tylko sloneczne.pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jana Re: Co na spalone plecy???? IP: *.smgr.pl 24.07.06, 21:20 A czerniaki na to jak na lato! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Re: Co na spalone plecy???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 12:35 Następnym razem krem z filtrem i nie leżeć plackiem przez kilka godzin. A po każdym opalaniu balsam nawilżający. Odpowiedz Link Zgłoś
podyanty Re: Co na spalone plecy???? 25.07.06, 14:59 Nastepnego razu nie powinno byc. Ludzie, uczta sie na bledach (najlepiej cudzych)! I patrz post Jany. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hov Re: Co na spalone plecy???? IP: *.bulldogdsl.com 25.07.06, 12:40 idz do dermatologa, bo to poparzenie moze byc powazne w skutkach i moga zostac plamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Co na spalone plecy???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.07.06, 15:15 Już jest lepiej posmarowałam się jakąś maścią na oparzenia.plamy i tak zostana niestety ;-( ,teraz zrobiły mi się strupki an całych plecach. oj oj nigdy więcej opalania Odpowiedz Link Zgłoś