Dodaj do ulubionych

pryszcze na plecach

IP: *.kompex.pl 28.07.06, 22:28
czy wiecie jak się ich pozbyć?No normalnie wstyd założyć bluzkę z odsłoniętymi
plecmi, zauważyłam też na dekolcie sad
Obserwuj wątek
    • hajaga Re: pryszcze na plecach 28.07.06, 22:35
      Skąd ja to znam... właśnie byłam u ginekologa i dostałam skierowanie na bad.
      hormonów, bo mnie po karmieniu tak wysypało, że jestem przerażona. A że z
      czasów dojrzewania wiem, że nic na zewnątrz nie działa na dłuższa metę na mnie,
      więc teraz będę działać od środka. MOże pomoże...
      Spróbuj kosmetyków na trądzik, ale nie tych inwazyjnych typu Creasil tylko
      takich z apteki La Roche-Posay, SVR, Vichy, itp. Są drogie jak diabli, ale
      jeśli u Ciebie nie jest to bardzo zaawansowane, to może się uda. A jak nie
      dermatolog, ginekolog, dentysta, laryngolog... wymieniac można długo, bo np.
      zepsute zęby czy chore migdały też mogą siać na twarz wypryskami, nie mówiąc
      już o hormonach.
      Pozdrawiam smile
      • Gość: aga Re: pryszcze na plecach IP: *.sieci.fonet.pl / 217.98.102.* 28.07.06, 23:19
        walczę od zimy z nimi. Rok temu odstawiłam dziecko od piersi i kilka tygodni
        później się zaczęło!!! Byłam w szoku. Kuruję się zewnętrznie, nie mam ochoty na
        przyjmowanie hormonów, bo wg mnie nie ma to sensu., gdyż po ich odstawieniu
        organizm znowu zacznie szaleć". Moja Kuracja, która zaczęła przynosić efekty
        to - rękawica sizalowa (z trawy) masuję codziennie nią plecy jak długo dam radę
        (przy okazji to świetny masaż dla skóry) z mydłem bambino albo zwykłym szarym.
        splukuję i wycieram do sucha. NIe wklepuję balsamów bezpośrednio po tym
        szorowaniu. Dobry efekt zaczęło też przynosić solarium leżące. Teraz zostały mi
        ślady po pryszczach (mam brzydki nawyk wyciskania) ale już widzą że po tej
        rękawicy naskórek poprawia się i ślady bledną.
    • Gość: x Re: pryszcze na plecach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.06, 18:05
      Ja mam to samo sad Dochodzą jeszcze ramiona sad W lecie to jest nie do
      zniesienia sad((((((((
      • Gość: kasia Re: pryszcze na plecach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.06, 09:21
        miałam ten sam problem ale jestem juz prawie szczęśliwą posiadaczką gładkich
        pleców i ramion. W tamte wakacje, kiedy moje plecy wyglądały okropnie
        postanowiłam cos z tym zrobić i zaczełam używać szorstkiej rękawicy do mycia-
        przez całe wakacje udało mi się na tyle zrobić z tym porządek, że we wrześniu
        nad morzem mogłam się prawie bez skrępowania opalać;niestety w tym roku na
        początku wakacji też nie było z plecami zbyt dobrze, ale i tak lepiej niż w
        tamtym roku; od razu sie wziełam za siebie- rękawica, opalanie i teraz po raz
        pierwszy od lat chodzę w bluzkach na ramiączkasmilewprowadziłam też samodyscyplne-
        żadnego wyciskania!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka