divaa 17.08.06, 10:03 Drogie Pani poradzcie mi cos na wypadające rzęsy.Kosmetyki mam swieze,a rzęs może z dziesięć, juz ich nawet nie maluje, bo nie ma co! A jak odrosną i przez 2 tyg sa ładne to znowu zaczynają wypadac (Pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Mika Re: z innej beczki-rzęsy IP: *.chello.pl 17.08.06, 20:17 Polecam ci babciny sposob, moim zdaniem dziala!!!! Mi bardzo pomogl a tez mialam problem z wypadaniem itd.Polecilam go tez kolezance i jej tez pomoglo! Kup w aptece gliceryne w buteleczce. Kosztuje grosze. Wez stara spirale do rzes, wymyj z niej tusz, albo od biedy wystarczy zwykly wacik do ucha i namaczaj go w tej glicerynie i na noc po zmyciu makijarzu posmaruj nim rzesy tak jakbys sie chciala nim umalowac)) i brwi tez mozesz, wzmocnia sie! I tak powtarzaj codziennie przynajmniej przez okolo 2 tyg. Tylko uwazaj zeby nie wpadlo do oka bo troche piecze, ale oko nie wyplywa)) Naprawde bardzo wzmacia wlosy!!! Niektorzy sosuja go na wlosy na glowie, ale moim zdaniem za tluste to jest.....Naprawde wzmacnia!!! Polecam!!! Niskim kosztem, a stre sposoby babci skutkuja!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
malenkajalenka Re: z innej beczki-rzęsy 17.08.06, 22:21 to prawda, ja tez slyszalam, ze olej rycynowy jest super na rzesy! Odpowiedz Link Zgłoś