m_on_mars 29.08.06, 10:08 Dzisiaj w nocy obudził mnie okropny świąd sromu, musiałam się drapać w nocy, bo miałam tam wszystko spuchnięte. Dziś zrobiłam nasiadowkę z rumianku, trochę ulżyło - co jeszcze robić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lilith76 Re: Coś na swędzenie 29.08.06, 10:42 Stan zapalny albo grzybica. Niestety, najbardziej skuteczne są środki na receptę. Popytaj się w aptece o Clotrimazolum (tak się to bodajże pisze), chyba krem można kupić normalnie. Jednak najważniejsza jest diagnoza lekarska i leki dobrane przez lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
piegoosek Re: Coś na swędzenie 29.08.06, 10:42 najlepiej zrobic posiew, bez posiewu, to i ginekolog nie pomoze; doraznie mozesz sobie kupic masc Clotrimazolum w aptece bez recepty, ale zrob posiew!! Odpowiedz Link Zgłoś
5_monika Re: Coś na swędzenie 29.08.06, 12:58 clotrimazol bez recepty, ale lepiej iść do lekarza bo może to nie pomóc. Odpowiedz Link Zgłoś
redu Re: Coś na swędzenie 29.08.06, 14:35 Zanim zaczniesz brać jakieś lek idź na posiew, żeby zobaczyć co to jest i jakie dobrać leczenie, oprócz Clotrimazolu jeszcze LaciBios femina jest dostępny bez recepty, mi bardzo pomógł. Odpowiedz Link Zgłoś