Dodaj do ulubionych

Lacibios + lactovaginal = co za dużo to niezdrowo?

IP: *.autocom.pl 31.08.06, 17:34
miałam nieprzyjemną grzybicę jestem po leczeniu
za rada lekarza kupiłam Lactovaginal globulki a na włąsną rękę do łykania
Lacibios
teraz sie zastanawiam czy jest sens brac jedno i drugie skoro i to i to ma
takie samo działnie tylko stosuje się je inaczej? No i czy jest możliwe
przedawkowanie takich pałeczek kwasu mlekowego?
Obserwuj wątek
    • swinka-morska Re: Lacibios + lactovaginal = co za dużo to niezd 31.08.06, 17:36
      Jest sens brać jedno i drugie.
      Tylko zamiast Lactovaginalu polecam Floragyn.
      • truskafkaaa Re: Lacibios + lactovaginal = co za dużo to niezd 01.09.06, 13:51
        Możesz brać jedno i drugie, bo LaciBios Femina, ma inne szczepy bakterii niż
        Lactovaginal, te w LaciBiosie dedykowane są schorzeniom kobiecym. Ale
        lactovaginalu nie polecam
        • ufolka01 Re: Lacibios + lactovaginal = co za dużo to niezd 01.09.06, 15:25
          Dla mnie LaciBios to ostatnia deska ratunku, biorę go przez miesiac i mam
          nadzieję, że upławy znikną, narazie obserwuje. Wcześniej po sexie z moim
          chłopakiem zawsze pojawiało się swędzenie, teraz już nie, jeszce tylko te upławy
      • mama_marty Floragyn??? 02.09.06, 02:12
        pierwszy raz słysze o tym, czy to coś jak Lactovaginal? Podpowiedzcie, bo
        własnie zamierzałam kupić Lacto., ale jesli polecacie cos innego to moge
        spróbowac nowości.

A dlaczego nie polecanie Lactovginalu?
        • Gość: kika Re: Floragyn???LISTA Środków IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.09.06, 07:49
          hej znalazałam w wyszukiwarce wystaczy wpisać floragyn i wyskakuję kilka wątków
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=216&w=44105135&a=44139950
    • Gość: katia Re: Lacibios + lactovaginal = co za dużo to niezd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 15:28
      ja też zdecydowanie polecam Lacibios femina i w ogóle możesz go stosować tak
      samo jak lactovaginal dopochwowo - mniej wylatuje, nie swędzi i nie zostawia
      białych śladów więc moim zdaniem lepszy smile no i pomaga też szybciej!
    • Gość: Paula Re: Lacibios + lactovaginal = co za dużo to niezd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.06, 22:34
      z tego co się orientuję (ale nie jestem lekarzem) to nie da się przedawkować
      pałeczek kwasu mlekowego - po prostu przelecą przec Ciebie i już. Więc możesz
      chyba śmiało brać ile wlezie. Tylko szkoda kasy nieco chyba, jeśli starczy jeden
      dziennie a się tyle tego pochłania smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka