Gość: Marika IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 14:19 Dzis odebralam wyniki badan.Ob wyszlo 15.Norma jest do 12. Czy wynik oznacza ze mi cos dolega?jakis stan zapalny?Oczywsicie ide do lekarza ale dopiero jutro. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
babe007 Re: wysokie ob 13.09.06, 14:27 To jeszcze nie jest wysokie OB. Może wizyta u dentysty? Odpowiedz Link Zgłoś
marghot Re: wysokie ob 13.09.06, 14:33 najprawdopodobniej stan zapalny - ale gdzie, tego nie wiadomo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toffi Re: wysokie ob IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.06, 15:30 U kobiety miesiączkującej norma jest do 18. Odpowiedz Link Zgłoś
yagiennka Nie ma się czym martwić 13.09.06, 15:33 Jakbyś miała ze 30 to już jest niepokojące. Przy poważnych stanach zapalnych OB może wynosić kilkaset. 15 to nic nie znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lenka Re: Nie ma się czym martwić IP: *.asta-net.com.pl 13.09.06, 21:12 wysokie ob to stan zapalny,ale czego-to juz musisz sama zbadać po kolei chyba. ja miałam kiedyś OB= 77 !!! jak się okazało, po różnego rodzaju badaniach, że mam stan zapalny zatok!!w życiu bym nie powiedziala, bo kataru nie mialam, ale jak mnie lekarz chwycił za głowę i nacisnął kilka punktów na czole i kolo nosa to myślałam,ze umre zx bólu,potem naświetlania,leki i ochydztwo w niemiłym kolorze samo spłynęło. jak widzisz, to trzeba sie po kolei badać,jeśli nie wiadomo co jest przyczyną wysokiego ob.. Odpowiedz Link Zgłoś
bajeranek Re: Nie ma się czym martwić 14.09.06, 09:12 Jeśli OB jest wysokie. OB 15 u kobiety wysokie nie jest. Jak to jest że zawsze znajdują się tacy, którzy zamiast odpowiedzieć na zadane pytanie muszą koniecznie napisać coś o sobie a przy okazji postraszyć? Odpowiedz Link Zgłoś