ariana_ 07.03.03, 11:05 Jakie konsekwencje ma nurofen zażyty w 5 tyg. ciąży? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monika.antepowicz Re: Skutki nurofenu w ciąży 07.03.03, 12:23 Podejrzewam,że przypadkowe zazycie jednej tabletki nie spowoduje żadnych konsekwencji. Odpowiedz Link Zgłoś
plomyk Re: Dziękuję :) 07.03.03, 17:39 Ariana, czy to Ty dzwonilas wczoraj wieczorem do dr Kukulskiego? A Odpowiedz Link Zgłoś
ariana_ Re: Dziękuję :) 07.03.03, 23:39 Nie znam nikogo takiego , więc nie mogłam do niego dzwonić. A istnieje ktoś jeszcze o imieniu Ariana? Odpowiedz Link Zgłoś
zojka25 Do Ariany:) 08.03.03, 11:10 Ariana to naprawde bardzo rzadkie imie czy Ty przypadkiem nie chodzilas jakis czas temu do studium turystycznego na krasnoleckiej w wawie? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ariana_ Re: Dziękuję :) 08.03.03, 14:10 Nie jestem z Warszawy i nigdy nie chodziłam do studium turystycznego . Może jakaś Adriana chodziła albo Ariadna? Wystarczy dodać 1 literkę i już imię jest zmienione. Odpowiedz Link Zgłoś
plomyk Re: Dziękuję :) 08.03.03, 20:35 Nie. Po prostu bylam u swojego lekarza jak zadzwonila na jego komorke dziewczyna i pytala o konsekwencje wziecia nurofenu na poczatku ciazy I tez powiedzial, ze pojedyncze zazycie nei stanowi problemu pozdrawiam, Ania i Maciek Odpowiedz Link Zgłoś
zojka25 Re: Dziękuję :) 10.03.03, 11:33 hmm w takim razie sa przynajmniej dwie Ariany ta moja kolezanka ze studium nie zmieniala literek pozdrawiam cieplo Ariane z tego watku Odpowiedz Link Zgłoś