Dodaj do ulubionych

strasznie boli mnie ucho :(((

15.09.06, 11:19
od tygodnia boli mnie ucho znam ten bol, niedokladnie wytarte ucho po
prysznicu i maly wiaterek na polku. bylam u lekarza zapisal antybiotyk i 1
dzien stosuje ale ucho nadal mnie boli. nie chce brac lekow przeciwbolowych
bo karmie piersia coreczke...co robic kiedy ten lek zacznie dzialac sad( aha
czy mial ktos kiedys przetykanie ucha woda to tez mi sie szykuje? boli ten
zabieg?
Obserwuj wątek
    • kropka.nad.zet jeśli 15.09.06, 11:26
      urodziłaś dziecko, to jakim bólem może być głupie płukanie ucha? big_grin
      • dyzurna Re: jeśli 15.09.06, 11:39
        slyszalam ze jest to strasznie nieprzyjemne, o odczucia chcialam sie dowiedziec
        nic wiecej.
        • ultraviolet6 Re: jeśli 15.09.06, 12:43

> slyszalam ze jest to strasznie nieprzyjemne

No bez przesady !! To trwa parę sekund, wcale nie boli ani nie jest STRASZNIE
          nieprzyjemne, a potem ulga jest niesamowita. Miałam raz płukanie więc wiem co
          mówię smile
    • Gość: ule1 Re: strasznie boli mnie ucho :((( IP: *.elpos.net 15.09.06, 12:12
      Ja za to słyszałam że płukanie ucha wcale nie boli tylko faktycznmnie jak pisała
      moja poprzedniczka jest mało przyjemne. A może ktoś wie co mi jest. Ja mam od
      przedwczoraj jakby zatkane jedno ucho (tzn. jakby błonka w uchu była wciągnięta
      do środka ale to nie boli) i trochę mnie boli jeden migdał. Kurczę, nigdy tego
      nie miałam. czy może ktoś wie coś na ten temat. Będę wdzięczna. Pozdrawiam.
      • Gość: Aga Re: strasznie boli mnie ucho :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.06, 12:46
        Moje ucho dosyć często boli. Jazda samochodem przy otwartym oknie. Nie chodzę do
        lekarza bo raz w aptece polecono mi kamforę to jest olejek kamforowy i pomogło.
        Może teraz jest coś innego, bo ja pierwszy raz to miałam z 7-8 lat temu. W
        aptece doradzą.
        • Gość: martta Re: strasznie boli mnie ucho :((( IP: 85.219.248.* 16.09.06, 12:12
          Gość portalu: Aga napisał(a):

> Moje ucho dosyć często boli. Jazda samochodem przy otwartym oknie. Nie chodzę
          d
          > o
          > lekarza bo raz w aptece polecono mi kamforę to jest olejek kamforowy i
          pomogło.

a skad mozesz wiedziec czy aby na pewno masz zdrowe uszy??
          mojego brata równiez kilkakrotnie przewiało, nigdy nie poszedł do lekarza bo
          leczył sie takimi domowymi sposobami a po paru latach okazało sie ze ma
          zapalnie ucha srodkowego i wylądował na stole operacyjnym a dzis ma mały
          niedosłuch, ja akurat w pore poszłam do lekarza i dopiero teraz po kilku
          miesiacach mam nadzieje ze wyleczylam uszy
          znam tez jeszcze jedne przypadki od siedzenia w przeciągach, mój wujek lezał
          niedawno w szpitalu bo miał operacje, a na oddziale gdzie lezał tak w kilku
          pokojach lezały same starsze kobiety które lubiły siedziec w przeciągac i miały
          problemy z głową i uszami...
    • katg1 Re: strasznie boli mnie ucho :((( 16.09.06, 11:52
      idź do lekarza, po co się martwić na zapas.
      • Gość: K Re: strasznie boli mnie ucho :((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.06, 12:21
        Ja w licou przerabiłam zapalenie ucha, dopiero w sierpniu przeszło. Antybiotyk,
        krople do uszu, krople do nosa, cirrus i setki innych leków. Ale już teraz jest
        ok, słysże dobrze. smile Nie zaniedbuj tego, idż szybko do laryngologa. Ja byłam
        aż 3 razy w 1 miesiącu, ale wiem, ze nie grozi mi niedosłuch.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka