Gość: emka Re: Olsztyn IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 15.02.13, 01:06 Pan doktor to się tak zagalopował w chwaleniu samego siebie, że nie zauważył, że wpisał się na listę złych ginekologów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Londyn, Pikeary Śląskie IP: *.2-4.cable.virginmedia.com 15.02.13, 01:12 dr Ewa Gawronska -Schaefer Nie polecam- u koleżanki potwierdziła normalną ciążę z zarodkiem w macicy- po kilku dniach operacja ratująca życie bo zarodek zagnieżdżony w jajowodzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fatima Re: Dr. Grzegorz Sałata Tarnów. IP: *.galas.net.pl 15.02.13, 19:06 Wszystkie go odradzają. Odpowiedz Link Zgłoś
hella23 Marek Wydrzyński - Warszawa 09.03.13, 17:32 Podczas mojej pierwszej wizyty u niego nie wykonał badania, tylko przepisał pigułki. Tak samo podczas drugiej tylko zajrzał przez wziernik, choć pytałam o pełne badanie. Kiedy po 5 miesiącach zażywania ich przyszłam powiedzieć, że mi szkodzą (przytyłam 12kg pomimo zmniejszenia apetytu, stale bolała mnie głowa, nasiliły się migreny, paskudnie pachniałam i w ogóle nie miałam ochoty na seks; miałam też stale paskudny humor i dużo więcej płakałam, zazwyczaj bez powodu), powiedział, że to wyłącznie dlatego, że jestem za gruba i że jedyne, co muszę zrobić, to schudnąć (moje BMI to 27,5 - to nadwaga, ale bez przesady). I że ewentualnie może zamienić Yaz na Yasminelle - a przecież ich skład jest taki sam. I producent też, a to pewnie nie bez znaczenia. No i przecież moje objawy mogły wskazywać na ryzyko wystąpienia zakrzepicy - były opisane w ulotce jako powodujące konieczność konsultacji z lekarzem. Zaś on stwierdził, że to histeria, "bo po każdych pigułkach tak jest". Ciekawe, ile ich brał w swoim życiu. Moja nowa ginekolożka stwierdziła, że to wszystko świadczy o jego niekompetencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Lista złych ginekologow - czesc II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.13, 18:32 Odradzam Piotr Kwieciński Kolbudy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tatiana Re: Elbląg - Andrzej Pasieczny. Strzeż sie go!!! IP: *.elblag.vectranet.pl 10.01.14, 15:38 niestety ale muszę się zgodzić z tą opinią. Ponadto- Pani położna z recepcji jest koszmarna i nie miła, nigdy nie potrafi pomóc ani odpowiedzieć na pytania, więcej tam nie pójdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agata32 Re: Lista złych ginekologow - czesc II IP: 212.180.200.* 02.02.15, 22:59 Dr. Kucharski z Centrum Damiana. Wizyta zapłacona a pan doktor na koniec wizyty : nie wiem jak panią leczyć. No właśnie, to ja ma wiedzieć? Masakra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Z...... Re: Lista złych ginekologow - czesc II IP: *.play-internet.pl 01.10.15, 11:47 Byłam dzisiaj u lekarza Kwiecińskiego który również potraktował mnie przedmiotowo jak koleżankę wyżej. Nawet mnie nie zbadał, gdzie uważam że skoro zostałam zarejestrowana i przyjęta przez lekarza to powinien to zrobić przecież płacimy składki a jesteśmy traktowane jak intruzy. Był nie miły, na wstępie zapytał czego ja od niego oczekuję. Mam problemy z prolaktyną i zajściem w ciążę i chciałam zasięgnąć jego opini może mógł by mnie pokierować gdzieś dalej. Słyszałam na jego temat dobre opinie dlatego postanowiłam do niego się udać. Nie spojrzał na wyniki badań chciał jak najszybciej pozbyć się mnie z gabinetu. Wyszłam z płaczem, i nigdy przenigdy już się do niego nie udam . Nie polecam co za nic w świecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GOSC Re: Lista złych ginekologow - czesc II IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.10.15, 09:06 Warszawa: Przychodnia przy Cegielnianej - omijajcie lekarz Ryszardę Molendę. Nie warta czasu. jak nie idzie tak wszystko tak jak w rozpisce NFZ i jesteś innym przypadkiem to jest załamywanie rąk, kręcenie nosem i nieprzyjemne sytuacje. Nie umie się odnaleźć i nie wie co zrobić. I jak w moim przypadku zaczyna krzyczeć na kobietę w ciąży!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raciborzanka Re: Lista złych ginekologow - czesc II IP: *.ostrog.net.pl 13.11.15, 18:51 Dr Andrzej Gołębiowski Racibórz przychodnia VIta Med. W pierwszym trymestrze ciąży robił mi co dwa tygodnie USG dopochwowe - zdawkowo odpowiadał na pytania, po co tak często itp. O tym, że mam cysty i macicę mięśniakowatą dowiedziałam się w szpitalu, jak już straciłam ciążę. Przy okazji poczęstowano mnie tam gronkowcem. boję się lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha834 Re: Lista złych ginekologow - czesc II 17.11.15, 17:46 Warszawa - Jacek Szymański (z Lux MEd na ul. Postępu 21) drugi o tym samym nazwisku pracuje na ul.Żelaznej i tamten jest ok.Ten Szymański przez blad w diagnozie - ciaza poza m. ktorej nie wykryl bo nie zrobil badan w tym nawet betahcg doprowadzil mnie do powaznych problemow z mozliwoscia posiadania dzieci. przepisal mi na krwawieniez ktorym przyszlam lek na menopauze gdzie wyraznie jest napsiane nawet na ulotce ze nie jest na krwawienie niewiadomego powodu. potem bylam u niego jeszcze raz (bo nie bylo gdzie indziej wolnych miejsc) to dal mi na krwawienie tabletki antykoncepcyjne - pomimo ze zaznaczylam na 1 wizycie ze sie staralam o dziecko. Widac tu ani pomyslu ani chęci na leczenie nie było. po kilku dniach z bolem brzucha i krwotokiem trafilam w rezultacie do szpitala gdzie w ciagu 5 minut zdiagnozowali przyczyne i zarodek w jajowodzie. Lekarz dodatkowo sfałszował dokumentacje w przychodni (bo klinika zostala pozwana do sądu o bład lekarski) ale fałszywe informacje nie dały powodów do roszczeń. Jednym słowem DRAMAT. a on jak gdyby nigu nic pracuje i leczy kobiety narazajac je na utrate zdrowia i życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: panikat Re: Lista złych ginekologow - czesc II IP: *.toya.net.pl 28.04.16, 21:23 Odradzam Tomasza Ochędalskiego - okropny, paskudny i nie potrafi włożyć wziernika bez bólu. Uwielbiam Pana Andrzeja Makułę! Super lekarz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PANIKAT Re: Lista złych ginekologow - czesc II IP: *.toya.net.pl 28.04.16, 21:24 ŁÓDZ Odpowiedz Link Zgłoś