Dodaj do ulubionych

co zrobić z takim problemem

26.09.06, 16:42
przez kilka tygodni byłam chora wymiotowałam wszystkim i nic nie mogłam jeść. po zastosowaniu lekarstw problem poprawił się o
tyle, że już nie wymiotuję i nie mam nudności no i zaczęłam trochę jeść, ale dalej nie mam łaknienia. przez cały dziń potrafię
zjeść tylko mały jogurt i wypić trochę kubusia i kakao. Mam taki problem, że mam problem z oddawaniem moczu i wypróżnianiem się.
dostałam na to lekarstwa i dopóki lekarstwo na siusianie działa ( 8 godzin) to siusiam a potem już nie. natomiast lekarstwo na
zaparcia wcale nie działa. czy miałyście kiedyś podobne problemy. czy to jest normalne zjawisko przy jadłowstręcie. nadmienię że
schudłam 10 kg. dostałam też lekarstwo na lekkie odwodnienie i staram się pić dużo wody. jak długo może trwać taki stan
Obserwuj wątek
    • to_jaaa Re: co zrobić z takim problemem 26.09.06, 16:45
      Dopóki nie wyleczysz swojej bulimii/anoreksji.
      • Gość: monika Re: co zrobić z takim problemem IP: *.chello.pl 26.09.06, 16:50
        o ile wiem bulimia nie charakteryzuje sie wstretem do jedzenia tylko anoreksja.
        to jedna. a dwa-czy autorka jest chora na jakąs z tych chorob? bo nie
        zrozumialam...Nie podalam na co chorowalas te kilka tygodni. Mozesz napisac?
        • to_jaaa Re: co zrobić z takim problemem 26.09.06, 16:51
          po raz pierwszy ten wątek załozyła na forum A/B
          przypadek?
    • frygamfs Re: co zrobić z takim problemem 26.09.06, 16:59
      byłam kiedyś chora na jadłowstręt ale to już przeszłość teraz to było ze stresów. lekarstwa podziałały tylko nie mam łaknienia i mam powyżej opisane problemy
      • Gość: monika Re: co zrobić z takim problemem IP: *.chello.pl 26.09.06, 17:06
        rozumiem. ale na co chorowals teraz, ostatnio, przez te kilka tygodni? choroba
        zostala zdiagnozowana? Bo to wazne. co to za choroba? jakie leki przyjmowalas?

jesli sprawa wciaz dotyczy problemow z anoreksją lub bylimią to wiele wyjasnia.
        rozregulowany uklad pokarmowy-problemy z zaparciami i niechec do jedzenia. jesli
        to o to chodzi musisz udac sie do lekarza. pytasz nas czy to normalne-trudna nam
        stawiac diagnoze i leczyc Cie tutaj. Nie jest normalne ze masz jadlowstret i tak
        malo jesz. Jest to tez niebezbieczne dla twojego organizmu dlatego musisz isc do
        lekarza. Potrzebujesz pomocy? Moze ktos z tego forumbedzie wstanie Ci pomoc-
        jakiego miasta jestes?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka