jullli 16.03.03, 11:11 chcialabym sie dowiedzieć o zamieszczony ostatnio w waszej gazecie tzw. przypominacz(chodzi mi o jego adres), ujest to darmowa usługa dla kobiet przyjmujących tabletki i które często o tym zapominają. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
j-o-n-k-a Re: przypominacz 16.03.03, 14:38 jullli napisała: > chcialabym sie dowiedzieć o zamieszczony ostatnio w waszej gazecie tzw. > przypominacz(chodzi mi o jego adres), ujest to darmowa usługa dla kobiet > przyjmujących tabletki i które często o tym zapominają. Nie wiem czy dobrze pamiętam adres (było to już na jakimś wątku wcześniej) www.kobiety.org. Przy rejestrowaniu będzie pytanie o kolor opakowania minipigułek i trzeba wpisać: żółty lub pomarańczowy. O ustalonej godzinie (codziennie bez żadnej przerwy) na wyświetlaczu telefonu będzie pojawiało się przypomnienie o wzięciu tabletki - nie jest to w formie "klasycznego" sms-a (co w niektórych sytuacjach nie jest zbyt dobrym rozwiązaniem). Pozdrawiam!! Odpowiedz Link Zgłoś
matyldakowalska Re: przypominacz 16.03.03, 16:09 zolty!! wysylaja przez miesiac niezle rozwiazanie Odpowiedz Link Zgłoś