Dodaj do ulubionych

ODSTAWIŁAM PIGUŁKI I NIE MAM OKRESU !!!

29.03.03, 22:37
OD ROKU BRAŁAM TRI-MINULET(WCZEŚNIEJ MIAŁAM NIEREGULARNE OKRESY),DWA MIESIĄCE
TEMU PRZESTAŁAM BRAĆ TABLETKI,DOSTAŁAM OKRES.W PONIEDZIAŁEK POWINNAM DOSTAĆ
NASTĘPNY,ALE CZEKAM,CZEKAM I NIC.cZY MÓJ ORGANIZM AŻ TAK SIĘ "PRZYZWYCZAIŁ"
DO TYCH TABLETEK?cO MAM TERAZ ZROBIĆ?CZEKAĆ?
Obserwuj wątek
    • ukochana Re: ODSTAWIŁAM PIGUŁKI I NIE MAM OKRESU !!! 29.03.03, 22:39
      kasia_83 napisała:

> OD ROKU BRAŁAM TRI-MINULET(WCZEŚNIEJ MIAŁAM NIEREGULARNE OKRESY),DWA MIESIĄCE
      > TEMU PRZESTAŁAM BRAĆ TABLETKI,DOSTAŁAM OKRES.W PONIEDZIAŁEK POWINNAM DOSTAĆ
      > NASTĘPNY,ALE CZEKAM,CZEKAM I NIC.cZY MÓJ ORGANIZM AŻ TAK SIĘ "PRZYZWYCZAIŁ"
      > DO TYCH TABLETEK?cO MAM TERAZ ZROBIĆ?CZEKAĆ?

a mozna wiedziec dlaczego rezygnujesz z pigulek ?
      • nadja11 Re: ODSTAWIŁAM PIGUŁKI I NIE MAM OKRESU !!! 30.03.03, 21:16
        Ja odstawiłam pigulki i nie mam okresu juz ponad 2 tyg wczesniej moje cykle
        były regularne w miare. Nie wzielam 2 ostatnich tabletek czy to moze miec jakis
        w plyw na rozregulowanie cyklu?moze jestem w ciązy....
    • krztyna Re: ODSTAWIŁAM PIGUŁKI I NIE MAM OKRESU !!! 31.03.03, 10:42
      Ja odstawilam w listpadzie. Pozniej czekalam na okres ponad dwa miesiace zanim
      poszlam do lekarza. Dostalam od niego Luteine, ktora spowodowala krwawienie.
      Nastepny okres mialam po 37 dniach (przed pigulkami mialam dosc dlugie, srednio
      regularne cykle). Teraz czekam i licze, ze znow bedzie po 37 dniach w porzadku.
      po odstawieniu tabletek to ponoc dosc powszechne - nieregularnosc, albo zanik
      okresu na nawet pół roku!!
    • ksiezniczka256 Re: ODSTAWIŁAM PIGUŁKI I NIE MAM OKRESU !!! 31.03.03, 17:50
      Moze Ci sie organizm przyzwyczail do tabletek? Moja kolezanka robila przerwe i
      potem czekala chyba 50 dni, zanim poszla do ginekologa. Dostala zastrzyk 'na
      wywolania'. Okres gwarantowany wink A tak powaznie to chyba powinnas sie tez
      przejsc do lekarza na wszelki wypadek.
      • anx Re: ODSTAWIŁAM PIGUŁKI I NIE MAM OKRESU !!! 01.04.03, 08:44
        Ja mam to samo!
        W lipcu odstawiłam i najpierw przez 2 miesiące miała okres w miarę regularnie a
        potem cykle zaczęły się wudłużać - do nawet 60 dni - dostałam zastrzyk na
        wywołanie sad
        Ostatni cykl miałam 52 dniowy a teraz znowu czekam już 45 dzień.
        Chyba powrócę do pigułek - oczywiście po wcześniejszym gruntownym przebadaniu
        się ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka