gazeta_katowice 09.05.03, 17:37 No właśnie. Dlaczego chciecie redakcyjnego ptaszka? Na innych forach się tak nie dopominają :-) Pozdrawiam Grab Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: magi Re: Po co Wam ptaszek? IP: *.router.media-com.com.pl 09.05.03, 20:07 Ba! Na innych forach czasami niewiele się dzieje.;) O tyskim w tej chwili nie można tego powiedzieć . Mimo że sami forumowicze znajdują ciekawe tematy do rozmowy, domagają się redakcyjnego ptaszka ... myślę, że to kwestia prestiżu. Mnie osobiście na tym nie zależy, ale dołączam do prośby pozostałych forumowiczów powodowana dobrze rozumianym patriotyzmem lokalno-forumowym. Pozdrowienie od Magi Grab. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: Po co Wam ptaszek? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 09.05.03, 21:50 Ptaszki już kiedyś dostaliśmy i bardzo dziękujemy. Wciąż mamy jeszcze nadzieje na postawienie nam pytania, które sprowokowałoby interesującą dyskusje. Ktoś widział taki zaproponowany przez redakcję temat na innym forum i zaraził nas tą ideą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: damcio Re: Po co Wam ptaszek? IP: *.media / 10.10.7.* 10.05.03, 00:20 dlaczego chcemy ptaszka? prózność, samozadowolenie? jakis rodzaj docenienia osób, które wypowiadaja sie na tym forum, dostrzezenia, ze to forum rozwija sie w nieslychanym tempie moze, nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Po co Wam ptaszek? 10.05.03, 08:58 ooo dziekie dzieki Wlasnie rozgorzala dyskusja nad zadanym pytaniem przez redakcje :) Dzieki za pytanie Redakcjo :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Ptaszek jest do robienia dzieci 10.05.03, 10:11 Właśnie!To niezły ptaszek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woartur O jaki ptaszek chodzi IP: *.czulow.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 10:17 Czy jak bedziemy mieli tego ptaszka to bedziemy juz takim prawdziwym dojrzalym (meskim) forum? I jeszczze jedno: czy majac ptaszka bedziemy mogli robic male forumienka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: O jaki ptaszek chodzi IP: *.router.media-com.com.pl 10.05.03, 22:47 Mając ptaszka na pewno będziemy mogli robiś se jaja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: osF Re: Po co Wam ptaszek? IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 10.05.03, 22:55 Do ptaszka przydałoby się jeszcze gniazdko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: Po co Wam ptaszek? IP: *.router.media-com.com.pl 11.05.03, 00:09 Czujemy się tacy... wykastrowani... Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Po co Wam ptaszek? 11.05.03, 21:38 Ja bardzo lubie ptasi śpiew.To bardzo uspokaja,taki rodzaj relaksacji Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: woartur Re: Po co Wam ptaszek? IP: *.czulow.sdi.tpnet.pl 12.05.03, 20:58 Pare domow nizej od mojego siada codziennie wieczorem sowa i robi to swoje HUUU HUUU do zajebania, spac nie mozna. I co ty wiesz o ptasim spiewie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: Po co Wam ptaszek? 12.05.03, 22:23 Co ja wiem?Mój ptaszek znajduje się znacznie bliżej niż 'parę domów niżej'.Pomijając już tego pół metra od mojej głowy,mam też kanarka w odległości 3,5 metra od kompa.I ten od zajebania nie jest na pewno.Śpiewa ładnie, cieszy me oko. Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix PTASZEK 12.05.03, 17:46 PTASZEK PTASZEK PTASZEK PTASZEK Zróbmy pochód dwunastomajowy z okazji PTASZKA na naszym forum Grab to jest ziommmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: PTASZEK IP: *.router.media-com.com.pl 12.05.03, 21:25 Przerwałeś tak nagle... czyżby cię podziobały...? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: PTASZEK 12.05.03, 22:26 Hmm,poprosiłbym tylko o wskazanie w którym miejscu tak nagle przerwałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: PTASZEK IP: *.router.media-com.com.pl 12.05.03, 23:02 Bo co to niby jest cytuję:" ziommmm"? Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: PTASZEK 12.05.03, 23:16 No nie mów,że nie wiesz?Ani jednego skate'a w twoim towarzystwie nie ma?? A przecież znasz kanera(wersja hiphopowa - kaer3) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: PTASZEK IP: *.router.media-com.com.pl 12.05.03, 23:24 No, patrz! Znam Kanera szmatkę czasu i nie miałam pojęcia, że ma coś wspólnego... z czym to? Skate? What's that, my Goodness?? Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: PTASZEK 13.05.03, 08:25 radexindamix napisał: > No nie mów,że nie wiesz?Ani jednego skate'a w twoim towarzystwie nie ma?? > A przecież znasz kanera(wersja hiphopowa - kaer3) Juz Ci to tlumaczylem nie jestem kaer3 oki?? Magi: Wytlumacz koledze ze nie jestem zadnym skate'em Please:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: PTASZEK IP: *.router.media-com.com.pl 13.05.03, 09:00 Drogi kolego! W pierwszych słowach mego postu pozdrawiam cię serdecznie i kategorycznie, powtarzam: KATEGORYCZNIE, stwierdzam, iż Kaner jest wszystkim tylko nie skatem, ani nawet skautem. Można powiedzieć , że wręcz przeciwnie. Jego drugi nick to Kane. no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: PTASZEK IP: *.router.media-com.com.pl 13.05.03, 09:02 Najlepiej poznać to po słuchanej muzyce.... Odsyłam do wątku "czego słuchacie?" Odpowiedz Link Zgłoś
radexindamix Re: PTASZEK 13.05.03, 16:52 Dobra,dobra,już wierze.Ale musisz znać jakiegoś zioma?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magi Re: PTASZEK IP: *.router.media-com.com.pl 13.05.03, 18:41 Przykro mi , ale nie miałam tej przyjemności. Ale muszę się pochwalić, że już sama zorientowałam się, o co biega z tymi skate'ami i ziomalami, i z jaką muzyką są związani. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
jo_anna1 Re: Po co Wam ptaszek? 30.06.03, 15:01 Bo w Tychach występuje duża różnorodność ptaków, ptasząt i ptaszysków, ale niestety nie ma tego gatunku, o który się dopominamy. Środowisko u nas przyjazne nawet dla tak egzotycznych ptaszków jak Wasz :) więc jest nadzieja, że z czasem się rozmnożą ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Po co Wam ptaszek? 01.07.03, 11:32 Ano mnoza sie mnoze wydaje mi sie iz FT jest dla nich idealnym srodowiskiem i wszystkie ptaszki powinny sie znajdowac u nas :) Pozdrawiam wszystkie ptaszki (w tym Zeberka) Odpowiedz Link Zgłoś
jo_anna1 Re: Po co Wam ptaszek? 01.07.03, 14:29 Tak, parę ich tu jest, nawet zgromadziły się niektóre w jednym miejscu, może uwiją sobie gniazdko i będzie ich jeszcze więcej :) Dzięki, pozdrowię moje kanarki (chłopczyk i dziewczynka) :) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Po co Wam ptaszek? 02.07.03, 11:40 No tak, zgromadziły się, ale niektóre gromadzą się przed odlotem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Po co Wam ptaszek? 15.07.03, 10:31 salo napisał: > No tak, zgromadziły się, ale niektóre gromadzą się przed odlotem ;) Wyszło na moje, odlatują :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Po co Wam ptaszek?-pytanie z biologi IP: 80.51.254.* 03.07.03, 01:20 "Po co Wam ptaszek??" Mi to przypomina PODCHWYTLIWE PYTANIE GW do forumowiczów płci męskiej Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Po co Wam ptaszek?-pytanie z biologi 03.07.03, 10:29 Gość portalu: basturk napisał(a): > "Po co Wam ptaszek??" Mi to przypomina PODCHWYTLIWE PYTANIE GW do > forumowiczów płci męskiej hehehehehe :))) Ptaszki to zoologia ;) Dlaczego tylko do płci męskiej ? Myślisz, że Panie biologii nie miały ? Odpowiedz Link Zgłoś
kaner Re: Po co Wam ptaszek?-pytanie z biologi 03.07.03, 11:40 salo napisała: > Gość portalu: basturk napisał(a): > > > "Po co Wam ptaszek??" Mi to przypomina PODCHWYTLIWE PYTANIE GW do > > forumowiczów płci męskiej > > hehehehehe :))) > Ptaszki to zoologia ;) > Dlaczego tylko do płci męskiej ? Myślisz, że Panie biologii nie miały ? no nie wiem czy zoologia juz bardziej "ptaszek" jest pojeciem anatomicznym :) Odpowiedz Link Zgłoś
jo_anna1 Panowie, panowie, 03.07.03, 15:16 co Wam chodzi po głowie ? Tytułowy ptaszek był bez cudzysłowu, a Wam w głowie, "ptaszki" w cudzysłowie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Nie chcę się wymądrzać, ;) 04.07.03, 10:37 ale anatomia zajmuje się organami, a ptaszkami ornitologia :) Odpowiedz Link Zgłoś
basturk Re: Nie chcę się wymądrzać, ;) 04.07.03, 10:48 Ja też nie chce się wymadrzać ale organami zajmuje się ...organista ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Nie chcę się wymądrzać, ;) 07.07.03, 10:42 basturk napisał: > Ja też nie chce się wymadrzać ale organami zajmuje się ...organista ;)) (jak w temacie) ..... i kalikant :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basturk Re: Nie chcę się wymądrzać, ;) IP: 80.51.254.* 08.07.03, 16:08 salo napisała: > basturk napisał: > > > Ja też nie chce się wymadrzać ale organami zajmuje się ...organista ;)) > > (jak w temacie) ..... i kalikant :) Kalikant to zdrobnienie od imienia Kali?? np. Kali zrobić to czy tamto????? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Nie chcę się wymądrzać, ;) 09.07.03, 08:29 Gość portalu: basturk napisał(a): > Kalikant to zdrobnienie od imienia Kali?? np. Kali zrobić to czy tamto????? Hmm, nigdy nad tym się nie zastanawiałem, ale jest to prawdopodobne ;) W końcu facet wykonuje ciężką, prawie niewolniczą pracę dymając w miechy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Psycho Re: Po co Wam ptaszek? IP: 212.160.130.* 18.07.03, 16:10 Ajajaj nie mam jaj ,ojojoj po co mi choj .... Odpowiedz Link Zgłoś