niedodzwiedz 21.11.06, 08:05 witam Was wszystkie-mam taki problem: zawsze przed okresem bola mnie piersi, ale kiedy juz dostane, to bol mija, jednak tym razem nie-juz dwa tygodnie po okresie a ja wciaz czuje, ze bola.Być moze to nic takiego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
venus22 Re: Piersi... 21.11.06, 08:08 to wybierz sie do lekarza - moze ciaza? Venus Odpowiedz Link Zgłoś
niedodzwiedz Re: Piersi... 21.11.06, 08:15 bardzo dbam o czeste wizyty u ginekologa, wiec i tym razem to zrobie, ale jezdze do innego miasta do lekarza, wiec chcialam zapytac...moze ktoras ma doswiadczenieciaza mowisz???ale ok.2 tyg. temu mialam okres...hhhmmm... Odpowiedz Link Zgłoś
mimi752 Re: Piersi... 21.11.06, 15:30 mnie tez bola piersi od tygodnia a w ciazy nie jestem.moze dlatego ze zmienilam pigulki i wszystko sie dostosowuje Odpowiedz Link Zgłoś
niedodzwiedz Re: Piersi... 21.11.06, 18:23 tak sobie analizuje...i mysle, ze te bole moga byc sowodowane zakonczeniem(z powodu braku leku)brania bromerganu i byc moze podniosla mi sie prolaktyna (stwierdzona dolegliwosc)i stad ten bol...ale sama juz nie wiem! Odpowiedz Link Zgłoś