Dodaj do ulubionych

Problem ze współżyciem

25.12.06, 18:53
Cześć, słuchajcie, mój ginekolog powiedział że mam wąskie wejście do pochwy,
i już dwa razy współżyłam z moim chłopakiem i mam taki problem że jak na
początku wchodzi we mnie to jest okropny ból, ale to pewnie normalne przy
początkowych dwoch może i trzech współżyciach, ale jesli wchodzi we mnie
glembiej to tez jest okropny bol bo ja czuje jak by na koncu pochwy cos bylo
i to strasznie mnie boli jak jego czlonek o to sie ociera. Czy to jest koniec
mojej pochwy i czy to zawsze tak boli?
Obserwuj wątek
    • Gość: xyz Re: Problem ze współżyciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 19:00
      jak wchodzi w ciebie głęęęęęęęęęębiej, to zapewne uderza w szyjke macicy
      boleć nie powinno, jesteś pewna, ze jesteś gotowa do współżycia?
      • gwiazda_86 Re: Problem ze współżyciem 25.12.06, 19:03
        Mysle ze gotowa jestem bo wkoncu juz mam swoj wiek i chodze dosc dlugo bo ponad
        2 lata z chopakiem, a juz nie raz o tym rozmawialismy. No pierwszy raz to byl
        straszny bo trwal ok 1 minuty bo tak bolalo, za 2 razem juz dluzej o wiele
        wytrzymalam ale mowie bolalo mnie na koncu pochwy, ale im dluzej poruszal
        czlonkiem tym ten bol powoli mijal.
        • Gość: xyz Re: Problem ze współżyciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 19:49
          boszszszsz, gotowa w sensie podniecona, rozluźniona i odpowiednio nawilżona
          • cza_arna Re: Problem ze współżyciem 25.12.06, 20:15
            hmm...ja też zrozumiałam sens Twojej wypowiedzi jak autorka wątku...Chyba
            powodem jest zła konstrukcja zdania, lepiej jakby było napisane że "byłaś
            gotowa" a nie "jesteś gotowa", ale to tylko taka moja mała dygresja.
            • Gość: mloda_86 Re: Problem ze współżyciem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 20:18
              Bylam i jestem gotowa. A co do tego to owszem bylam rozluzniona i odpowiednio
              nawilzona. A jakie wy mialyscie poczatki??
              • Gość: gwiazda_86 mloda_86 to tez gwiazda_86 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.06, 20:19
    • Gość: Gość Re: Problem ze współżyciem IP: *.pronet.lublin.pl 25.12.06, 22:04
      To może powinnaś pójść do seksuologa. Po co masz się męczyć.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka