Gość: iza IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 10:46 proszę o opinię któty szpital jest lepszy. chodzi mi o onkologię.Szpital na ursynowie, Wawelskiej czy Saszerów. nie jestem z Warszawy. Bardzo proszęe o odp. Mam chorego tetę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cn_tower Re: który lepszy?????? 19.01.07, 10:53 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=37372 może tu zapytaj Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: który lepszy?????? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 12:23 dzięki , ale już tam byłaam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: erta Re: który lepszy? IP: *.chello.pl 19.01.07, 13:04 Zacznij od telefonu do tych szpitali aby dowiedzieć się kiedy mają przyjęcia i ustaw się w kolejce; jestem przekonana,że w tych wymienionych przez ciebie szpitalach kolejki są bardzo długie bo są równie dobre. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: który lepszy? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.07, 13:36 Ja już byłam na Ursynowie. Przed tem byłam prywatnie u dok.który mnie pokierował do przychodni.W przychodni przyjęła nas pani dok.bardzo młodziutka która pytała swoja sekretarkę czy ma podać leki i zastrzyki czy nie. Nie podobało mi sie to . Następną wizytę na badanie mamy 27.02. bardzo póżno. A wyniki sa coraz gorsze z tygodnia na tydzień.Nie wiem co mam robić. Dzwonię do tego dok.u którego byliśmy prywatnie żeby nas przyjął znów prywatnie ale nie ma miejsc dopiero 7.02.Do szpitala na oddział też nie mogę się dodzwonić.Już mi ręce opadają z bezradności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: który lepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 17:28 Możesz jeszcze spróbować na Banacha (szpital AM) i w MSWiA na Wołoskiej, tam ordynatorem został niedawno docent z Banacha z onkologii. Jeśli potrzebna jest operacja onkologiczna to zdecydowanie sugeruje Centrum Onkologii na Roentgena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iza Re: który lepszy? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.07, 19:07 Dzięki za odpowiedz.Wiem że potrzebna będzie napewno radioterapia.Tylko dlaczego to tak długo trwa??? Ja rozumiem że jest tyle ludzi chorych,ale lekarze pacjentów olewają.Jak by to o nich chodziło to by od razu mieli zrobione badania. Odpowiedz Link Zgłoś